Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Může věda pomoci najít vysněného partnera? Jedinečná světová romantická show, ve které hraje hlavní roli láska. Ženich s nevěstou se poprvé uvidí na vlastní svatbě, odjedou na svatební cestu a měsíc žijí ve společné domácnosti. Vyjde jim to spolu? (TV Nova)

Recenze (75)

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Svatba na první postřeh. Natálka je obyčejná ukrajinská děvečka a hledá hodného, svalnatého, bohatého a inteligentního manžela. To vše cestou chemického pokusu. Ejhle, selekce se ale nepodařila. Místo Brada Pitta na ni vyšel František dobrota! Další šílená frenčíza TV Nova, která tahá lidi jen za fusekli! Je mi líto lidí co tuhle šarádu berou vážně. 0/10 ()

SuzieS 

všechny recenze uživatele

Nápad v rámci žánru, proč ne. Podobných projektů v zahraničí bylo víc. Ale strašlivě se to táhne. Chtělo by to víc dynamiky. Navíc to mělo svatbou spíš končit, než naopak. Netflixová verze této show je o hodně stupňů lepší.  Navíc mě tam neuvěřitelně štvalo to neustálé odkazování na "vědu", ikdyž zrovna tady to je naprostý blábol. ()

Reklama

Ovecka_Saki 

všechny recenze uživatele

Nevím jak ostatní, ale já se při sledování s mamkou dost dobře pobavila, hlavně když si paní učitelka vybírala šaty, nebo když Natálie řekla po svatbě své kamarádce, jak je natěšená z manžela a že úplně cítí, jak se k sobě hodí a že cítí tu chemii a po svatební cestě oznámila, že se jí chce blít jen z pomyšlení, že by mu měla dát pusu. Nebo když René na svatbě objal Petru jako kámoše, kterého neviděl sedm let a pořádně ji poplácal po zádech. Jinak co to prosím pěkně mělo společného s vědou? … Asi jenom to jejich motto ne? Celkem se těším, jak bude vypadat druhá řada, tu si nemůžu nechat ujít. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Nemůžu věřit sám sobě, že jsem se na jeden díl podíval. A že se tu o tom rozepisuju... Náměť jako takový mne absolutně neuráží a snad bych došel až tak daleko, že bych řekl, že je zajímavý. Ale ta forma... Gró ("Může věda pomoci najít vysněného partnera?") je tu zredukováno na absolutní minimum, kdy paní Chytrá I položí před pana Chytrého a paní Chytrou II fotky dvou lidí, řekne "Tyhle dva by si mohli sednout, ne?" a paní Chytrá II řekne "Jo, to by mohlo fungovat.". O "vědě" na pozadí se divák nic víc nedozví. Zbytek stopáže totiž zabere zvaní rodičů na svatbu, vybírání šatů a podobně. Navíc zpárovat dva mladé lidi, kteří oba dva mají rádi cestování a turistiku, bych zvládnul taky... 20% ()

ChArLeNe

všechny recenze uživatele

Ten rozprávač mi strašne vadil, ako všetko dopodrobna a niekoľkokrát vysvetľoval v priebehu jednej epizódy. Na druhú stranu, muži boli hodnější než v slovenskej verzií (že nemali potrebu byť hnusní a ubližovať), ten základ toho dobrého srdca tam bol, ešte keby poznali 5 jazykov lásky a zlepšili komunikáciu bolo by fajn. Čo sa týka žien, tam to bolo horšie. Celkovo, česká verzia sa mi pozerala príjemnejšie než slovenská. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama