Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Může věda pomoci najít vysněného partnera? Jedinečná světová romantická show, ve které hraje hlavní roli láska. Ženich s nevěstou se poprvé uvidí na vlastní svatbě, odjedou na svatební cestu a měsíc žijí ve společné domácnosti. Vyjde jim to spolu? (TV Nova)

Recenze (75)

castor 

všechny recenze uživatele

Týýjo, mámo, voni dokonce ty testy jako posílaj do laboratoří jako až v Americe! Nova sáhla po další zahraniční show, která nás má přikovat k obrazovkám. Všichni se tváří smrtelně vážně, protože tohle bude velké. Dohlíží na to totiž tři pomazané hlavy, zatímco naše osamělé duše se dopředu svěří se svými bolístkami i tužbami, anonymně se očichají, aby se následně nasoukali do svatebního, protože nastal čas, kdy se poprvé potkají před zraky hostů i oddávajícího. Pochybná morální stránka má zalepenou pusu, naopak product placement má zelenou. Tož ale hlavně, „aby měl srdíčko na správném místě!“ Holt věda pomáhá lásce, mně u toho solidně pomohla sklenka bílého. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Hodnotím jako reality show.Koncept je fakt trochu bizarní,ale o to jde.Výběr postaviček by taky nebyla na škodu,ale proč tam jsou rádoby tři odborníci,který si sami hážou hovna na hlavu nechápu.Ty dvě rádoby nesympatický odbornice jen dokazují to,za co v reálným životě vyhazujete prachy.Produkce jak jinak hraje show.To mě vždycky sere nejvíc,jak tam vidíš jak všechno organizují oni a rádoby milující musí díky smlouvě dělat to co oní chtějí.Z tohohle je to cítit neskutečně.Originál neviděl,ale očekávám podobný průběh.Zajímavost to je,ale realita je trochu jiná.Jinak Pavel a Radek mají nějaký emoce,ale ta psychoterapeutka co mluví jak dlaždič...bože...proč neexistuje verze bez těch keců:D 50% ()

Reklama

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Ona a on ve vířivce...klapka, jedem...opravdu si nedovedu představit, že by tady byl se mnou někdo jinej,..já taky ne, faaakt...blbě, jedem znova...klapka, jedem...opravdu si nedovedu představit, že by tady byl se mnou někdo jinej,..já taky ne, faaakt...blbě, jedem znova...klapka, jedem...opravdu si nedovedu představit, že by tady byl se mnou někdo jinej,..já taky ne, faaakt...blbě, jedem znova...klapka, jedem...mámo, těm to určitě klapne...jak ta klapka... ()

charlotteLnD 

všechny recenze uživatele

Takhle - nemůžeš od toho čekat, že to bude jako číst si Vergilia v originále, na to si nehraje ani ta show. Ale pokud máš rád bizárek, je tohle úplně dokonalý :D Dostaneš cringe (to třeba když si jeden z párů asi třicet vteřin poté, co se poprvé uviděli, dají v rámci svatebního polibku totální nechutnej a celkem dlouhej francouzák), dostaneš svůj vlastní facepalm, to když celkem v pohodě týpek, co se evidentně fakt snaží, odjede na svatební cestu s totální introvertkou, která absolutně nedává už jenom jeho holou přítomnost, dostaneš wtf moment, když zjistíš, že si adepti na seznámení dostali navzájem vočuchat i vlastní trička atd., takže tě to na ten karanténní deštivej večer prostě celkem zabaví a tvůj vlastní život ti bude připadat zas o něco málo normálnější :)))) ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Já vím, že moje hodnocení je asi přehnaně vysoké, ale podle mě je to od dob štik největší bizár co televize přinesla. A těšil jsem se na každý díl a na následnou diskuzi na idnesu. Mnoho zdejších "intelektuálů" to odsuzuje, ale přitom to žerou více než kdokoliv jiný (to je vidět i na té diskuzi na idnesu). Můžeme řešit jak moc to je a nebo není nahrané, ale obávám se že osoby jako Natálka či Petra (které jsou blbé jak tágo, ne moc pěkné ale šíleně sebevědomé), či Radek skutečně existují a k podobně labilním jedincům můžou dát kohokoliv a o zábavu je postaráno. Každopádně si ale myslím, že páry byly spíše vybrány tak, aby si co nejméně seděly a aby se do další série vůbec někdo přihlásil tak dali dohromady dva lidi, kteří fakt docela fungovali (Štěpánka a Pavel). Že si ve finále řeknou ano tři páry nejspíše nečekali ani na nově. Srali mě tam ti "odborníci", kteří vztahům rozuměli asi jako průměrná diskutujicí na emiminu, ke všemu jejich role tam byla úplně zbytečná. Už se těším na další sérii 70% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama