Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Může věda pomoci najít vysněného partnera? Jedinečná světová romantická show, ve které hraje hlavní roli láska. Ženich s nevěstou se poprvé uvidí na vlastní svatbě, odjedou na svatební cestu a měsíc žijí ve společné domácnosti. Vyjde jim to spolu? (TV Nova)

Recenze (75)

fafejt001 

všechny recenze uživatele

POKUD by se do této reality hlásily normální, inteligentní , otevření , psychicky normální lidé bylo by to určitě zajímavé pokoukání . Nechci se nikoho dotknout , ale v těch prvních třech dílech jsme viděli celkem normální kluky či muže a dvě psychicky labilní holky, ženy, slečny . Natálie a Lucie jsou opravdu zvláštníííí . Nedivím se , že jsou doposud samy . NECHÁPU proč do tohoto projektu šly , když vlastně nikoho nehledají . Přeji klukům atˇ si najdou v životě milující , pěkné , normální holky . V téhle ,, show " ji určitě nenajdou . Tož tak . Protože pokud je dívce je z vás na blití , tak to není ta pravá . Myslím tím ten první pár . To snad nemyslela ta Natálie vážně . Pokud jo , tak je ona fakticky dosti psychiky narušená osobnost . A ta patří do zcela jiného pořadu . ()

lake-lake

všechny recenze uživatele

Originál neznám, tak se vyjádřím jen k tomu, co bylo k vidění zde; zároveň nevím, co nákup licence dovoluje. Protože: mohlo to být třeba zajímavé, kdyby docházelo k nějaké interakci mezi adepty, např. aniž by tušili, že jsou již konfrontováni s protějškem, a kdyby svatá trojice odborníků měla na víc než se jen tvářit důležitě (a odborně). Pachový test sice odhalí shodu DNA - čím víc příbuzní, tím víc se odpuzují, ale to je asi tak vše. Možná je to náhoda, ale uspěli ti, pro které je takový způsob seznamování zbytečný. Anebo je to jen pouhopouhý marketing - setkají se dva fotogeničtí, podle pop-měřítek úspěšní, zdraví, mladí, a byla (bude) svatba. Pokud to nedopadne, dojde k tomu, čemu se za totáče roztomile říkalo "půjdou od sebe" (a že takových bylo :-) ) A nic se - doufejme - nestane. Protože "ženich" vícekrát projevil mnohem větší citovou nevyrovnanost než panna nevěsta. U "odborníků" pak nejvíc vadila již ta zmíněná prkennost, navíc spojená s absencí taktu - to když psycholožka vyklopila svůj naučený, sladce omluvný part ještě předtím, než neúspěšný jinoch otevřel obálku. Slečna se neztratí, má namířeno mnohem výš a dál, i když možná později. Mládežník se vrátí k partě beach volejbalistů a kočky všech velikostí budou spokojené. Další sledování (alespoň pro mě) nemá smysl. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Hodnotím jako reality show.Koncept je fakt trochu bizarní,ale o to jde.Výběr postaviček by taky nebyla na škodu,ale proč tam jsou rádoby tři odborníci,který si sami hážou hovna na hlavu nechápu.Ty dvě rádoby nesympatický odbornice jen dokazují to,za co v reálným životě vyhazujete prachy.Produkce jak jinak hraje show.To mě vždycky sere nejvíc,jak tam vidíš jak všechno organizují oni a rádoby milující musí díky smlouvě dělat to co oní chtějí.Z tohohle je to cítit neskutečně.Originál neviděl,ale očekávám podobný průběh.Zajímavost to je,ale realita je trochu jiná.Jinak Pavel a Radek mají nějaký emoce,ale ta psychoterapeutka co mluví jak dlaždič...bože...proč neexistuje verze bez těch keců:D 50% ()

Vabr odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo na to hodně upoutávek a to i na internetu, což mě překvapilo, že se takhle snaží, tak jsem si řekl, že se na to podívám a bude to určitě kravina. Kravina to nebyla, spíš jsem se u toho nudil. Kamerově a celkově to je docela dost amatérské, nechápu koncept toho pořadu, když tam mají kupu lidí a každýmu někoho nepřiřadí. U rozhovorů s kamarády a s mámou jsem si úplně říkal, ať to co nejdřív utnou, protože to bylo tak strašně falešné a příšerné se na ně dívat. Třeba jak se ta máma tý 23 letý Ukrajinky furt na lavičce nakláněla a nepřirozeně cenila zuby. Záběry z jejich mobilů jsou zbytečné stejně tak 4 krát za pořad zopakovat, co po partnerovi/partnerce očekávají. Pořad je nudný, vadí mi, jak to furt berou z hlediska vědy. Je jasné, že i ty, které to trochu to baví, musí přestat bavit, protože se tam ve výsledku bude dít to samé. Ale na druhou stranu doufám, že nebudou nic přidávat nebo přehánět, jen aby to bylo zajímavé, protože to by kleslo ještě níž. Máma i babička se na to dívaly také a přišlo jim to hezké a dojemné. Po pořadu následovala Výměna manželek, tak jsem se koukal, protože ukázky vypadaly zajímavě a bylo to stokrát lepší než tohle! VYHODNCOENÍ: LÁSKA NENÍ O VĚDĚ! ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Po první sérii je tu druhá série a tvůrci seriálu konečně pochopili, že je potřeba najít alespoň jednoho šíleného soutěžícího s exhibionicistickými sklony. A to je právě Romana. Nebýt prvního páru, tak se ani nekoukám Ostatní páry jsou děsná nuda. Experti se jinak na párech zase vyřádili. Dominantní Romana je s totálním flegmatikem, který zamrzl někde v pubertě. Druhý pár tvoří slečna, co se odmítá z ČR hnout s pošťákem částečně žijícím ve Švýcarsku. Vysoké pohledné ženě nadělili "experti" zakrslého zakomplexovaného egoistu. Mladé slečně "netýkavce" zase vodohospodáře s nízkým sebevědomím a výzorem sériového vraha. Už jen čekám, co se podělá u páru učitelů. Jsem zvědavá, kolik párů si na závěr řekne vzájemné "NE" a za jak dlouhou dobu po show se rozejdou ty, co si řekly "ANO". Dávám tomu měsíc, maximálně dva. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama