Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aby zachránil unesenou dceru, musí v sobě vysloužilý člen speciálních jednotek probudit bestii, kterou kdysi býval. Brzy ale padne podezření i na něj. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Není to žádná sláva, ale znám horší věci. Hlavní hrdina je celkem slušná gorila a fighty nejsou úplně nejhorší v rámci Italské produkce. Došlo i na trochu násilí, vizuál je ok, akorát je to film, který by se hodil na Novu po 10. hodině. Sice jsem se nenudil, ale po příběhové stránce je film slaboučký a té akce zde až tak moc není, abych mohl jít alespoň na průměr. Příběh**, Akce***, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí**. 4/10. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Taken po taliansky. Je neuveriteľná škoda, že to malo v scenári toľko dier. Hlavný hrdina mal tú správnu charizmu a keď sa zamračil, bál som sa, že mi praskne televízor. Otcovský "beast" mód som mu veril a škoda len aj trochu nedotiahnutej akcie. Atmosféru to malo ale skvelú a to aj vďaka tomu, že to nebolo tak uhladené ako Taken. 60% Netflix ()

Reklama

Raziel811 

všechny recenze uživatele

Trailer je asi to nejlepší z celého filmu. Mohl to být revenge thriller o ultra drsňákovi a dostali jsme něco, co je nudné jak po řemeslné stránce, tak i příběhové. Žádný zvrat, žádná alespoň slušná akční scéna a jako drama to nefunguje už z důvodu, že žádná z postav nemá dostatečné charisma a jejich charaktery jsou veskrze povrchní a jen náznakově prokreslené. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Hodně podprůměrný snímek, kterého sráží naprosto nesympatické herecké obsazení, tuctový příběh, navíc ne moc dobře zpracovaný. Všechno působí tak nějak lacině, bez nápadu, navíc ani celkové zpracování děje není kdovíjak kvalitní. Většina scén extrémně nudná a o ničem. Snad jedině ty souboje stojí za zmínku, i když jich není moc a o jejich kvalitě by se dalo diskutovat. Vyloženě odpad to sice není, nicméně bych ho zařadil mezi ty nejslabší akční snímky, co se letos na Netflixu objevily. 1/10. ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrné ve všech ohledech. Od scénáře a zpracování až po herecké výkony. Na akční film naprosto nejapně zpracované souboje, kdy si protivníci vysloveně čekají na ránu a padají tak nějak divně strojeně. Hlavní aktér spíš přehrává, ač by na první pohled mohl být slušný BADASS. Takhle akorát další tuctovka z Netflixu dobrá tak na TV Barrandov po 22h. 52% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama