Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aby zachránil unesenou dceru, musí v sobě vysloužilý člen speciálních jednotek probudit bestii, kterou kdysi býval. Brzy ale padne podezření i na něj. (Netflix)

Recenze (30)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hudební obsah tohoto filmu mě lámal k tomu, abych mu udělil tři hvězdy. Nakonec mě ale pojem ryzí italské akční béčko nepřesvědčilo o tom, že by si zasloužilo více jak dvě. Fabrizio Gifuni byl sice dobrej bijec, ale co si budeme, kdyby tam místo něj byl JCVD, tu třetí hvězdu filmu vlepim radši. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Není to žádná sláva, ale znám horší věci. Hlavní hrdina je celkem slušná gorila a fighty nejsou úplně nejhorší v rámci Italské produkce. Došlo i na trochu násilí, vizuál je ok, akorát je to film, který by se hodil na Novu po 10. hodině. Sice jsem se nenudil, ale po příběhové stránce je film slaboučký a té akce zde až tak moc není, abych mohl jít alespoň na průměr. Příběh**, Akce***, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí**. 4/10. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď je nesympatická hlavná postava, často to ide do stratena. Mne je jedno, že je tvrďák a ide za pomstou akokoľvek spravodlivou, ale keď jeho výraz neznesiem, potom sa mi film nepáči. Ja som vlastne koniec koncov fandil tej druhej strane, tým „zlým“. A to asi nebolo cieľom filmu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pribeh o mste unoscum vam asi zni povedome. V tomto italskem akcnim dramatu jsou postavy dost povrchni. Nemluvi o sve minulosti a Rivasove socialnim vylouceni. Neni zde zadna velkolepa akce. ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrné ve všech ohledech. Od scénáře a zpracování až po herecké výkony. Na akční film naprosto nejapně zpracované souboje, kdy si protivníci vysloveně čekají na ránu a padají tak nějak divně strojeně. Hlavní aktér spíš přehrává, ač by na první pohled mohl být slušný BADASS. Takhle akorát další tuctovka z Netflixu dobrá tak na TV Barrandov po 22h. 52% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Bolo natočených mnoho filmov s podobným námetom takže film ničím neprekvapil. Za jeho veľmi dobre spracovanú prvú polovicu, výnimočne sympatickú rodinnú zápletku, taktiež zato že Ludovico Di Martino je ešte režisér v plienkach a za výber skladby l záverečným titulkom dávam zhovievavé 3*. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Taken po taliansky. Je neuveriteľná škoda, že to malo v scenári toľko dier. Hlavný hrdina mal tú správnu charizmu a keď sa zamračil, bál som sa, že mi praskne televízor. Otcovský "beast" mód som mu veril a škoda len aj trochu nedotiahnutej akcie. Atmosféru to malo ale skvelú a to aj vďaka tomu, že to nebolo tak uhladené ako Taken. 60% Netflix ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Italskému drsňákovi bývalému speciálovi unesou dceru a on jde nekompromisně ji osvobodit - trochu dobré temné atmosféry, pár surově rozbitých krvavých ksichtů, jinak naprosto neoriginálně o ničem. A ty souboje to je tak naivní, že to není hodné produkce 2020. ()

Luukec 

všechny recenze uživatele

Téměř každej "akční hrdina" už hrál ve filmu, kdy mu někoho unesli a on vykosil plno záporáků za hranou zákona, aby ho osvobodil. Tohle bylo ale ve všem podprůměrné, nudné a slabé - dokonce i na Netflix.. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Není to zase tak hrozné. Je fakt, že při určitých akčních scénách byla znatelná obava, aby se nikdo nezranil. A představoval bych si i to, že kapitán ze speciální jednotky bude mít více navrch. Ale jinak to jako akční zábava šlo. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Hodně podprůměrný snímek, kterého sráží naprosto nesympatické herecké obsazení, tuctový příběh, navíc ne moc dobře zpracovaný. Všechno působí tak nějak lacině, bez nápadu, navíc ani celkové zpracování děje není kdovíjak kvalitní. Většina scén extrémně nudná a o ničem. Snad jedině ty souboje stojí za zmínku, i když jich není moc a o jejich kvalitě by se dalo diskutovat. Vyloženě odpad to sice není, nicméně bych ho zařadil mezi ty nejslabší akční snímky, co se letos na Netflixu objevily. 1/10. ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

Italských 96 hodin se bohužel vůbec nepovedlo. Souboje jsou (na elitního vojáka) ... docela bída (bodnout fetku omylem do krku ... no bída). Některé dějové linky (jeho vojenská a ten polda) naprosto zbytečný, jestli to měl bejt pokus o psychologický vykreslení nějaký postavy, tak se hrubě nepoved. Co mě iritovalo je to, že vždy, když má záchranu na dosah, provede nějakou totální hovadinu, čímž to zazdí. Děs. Dám jednu hvězdu navíc, jestli mi někdo vysvětlí, jak se dostal z bazénu do nemocnice.... ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

No to mě poser kozy a pochči mě ve vaně! To je jako kurwa coo ?? To se má jmenovat La Želva, poněvadž želvu mi připomínal hlavní ošklivec. Děj vypuštěn, nějaká zajímavost též chybí, jakýkoli pokus o odlišení od podobných srágor též není, tak se dá těšit snad na ty rvačky, který jsou semotamo světlá skulinka v tomto černočerným hnusu. Teda dalo by se těšit, kdyby kvalita a provedení akčních scén nepřipomínala pošťuchování fakanů ve školce. Italové maj točit chobotnice a špagetti westerny, případně Fantociho, tohle je skutečně totální sračka. Dvě hvězdy dávám fakt jen že mi to ujelo při hodnocení( prostějsemsenetrefilnajednuhvězdu..) a nehodlám kvůlivá týhle kokotině vynakládat energii na opravu, tedy přehodnocení do kategorie sračka. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Primitivní děj, odpudivý ksicht v hlavní roli, 90% trapností, nudy, otravné vaty, zpomalených záběrů. Nedívatelné ani s přetáčením. (3%) ()

a0001 

všechny recenze uživatele

38%? Ste sa pojašili? Klišoidný príbeh, ale seriozne prevedenie, žiadny nesmrteľný Žan Klod Fan Krám. Seriózne atmosferické a akčné. 70% ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Tak títo Taliani boli pekne mimo formu. Nefunguje to nič, ale vôbec nič. Príbeh originálny asi ako v Análnych lolitách s dierami v scenári a logickými lapsusmi, hlavný hrdina necharizmatické poleno s výzorom bezdomovca spred Tesca a bojovým skillom Leoša Mareša, jeho žena zrejme skončila dvanástku v Bille na pokladni a synáčik akurát tak na facku. Ostatní ozaj len do počtu, jediný kto zaujal bol ten policajt s bradavicou pod nosom. Bitky lepšie uvidím v hoc akom šenku na záverečnú a tá impotentná naháňačka by zaujala možno sto rokov do zadu. No a hlavný záporák bol zlatý klinec mejdanu, čistý premotivovaný kokotko aj s tým jeho knírkom zrejme dostal prvú rolu vo filme, tak sa snažil prehrávať čo to dá. Koniec na streche, to som už nepobral. Rohypnol s rumom začal písať. ()

SmajdalfCZ1 

všechny recenze uživatele

Asi takhle - scénář z tohohle filmu znají všichni, protože podobné věci viděli tisíckrát ( Liam Neeson ), ale dokoukat se to dalo. Hlavní postava nemusí být nutně sympatická, ale prospěla by tomu trošku temnější atmosféra a více soubojů. Jelikož je to Italská produkce, tak by nikdo nečekal zázraky, ale tohle je opravdu podprůměrné, ale jelikož režisér toho zatím moc nenatočil, tak doufejme, že příští film bude lepší. ()

Reklama

Reklama