Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Osudová událost v nevěstinci přinutí tři ženy s traumatickou minulostí, aby se daly na šílený útěk před svým pasákem a jeho nohsledy. (Netflix)

Recenze uživatele Deleatur k tomuto seriálu (10)

Série 1 (2021) (S01) 

Plusy: Ústřední trojka divoženek a chemie mezi nima. Obhroublý a černý humor. Naturalistické zpovědi i násilí. Parádně to odsejpalo. Mínusy: Žádná kladná mužská postava. Ježíšovský pasák přes všechnu snahu nevěrohodný i jako fyzická hrozba. Žahavé sociálně kritické momenty sráželo zpracování - klipové snímání, frenetické tempo a nereálnost celkového děje. Už plakát je v tomto směru výstižnej. Hodnocení: 64%. ()

Červený gauč (2021) (S01E01) 

Traileru se nedalo odolat, ale co to bylo? Kurva na pracovním pohovoru? Propíchnutá koza? "Je mrtvá? Tak nic, nahoď blinkr, jedeme pryč."? "To je ten análník."? Přinejmenším to byla černá komedie, ale spíš exploitation v áčkovém balení. Už ten luxusní nevěstinec v jakémsi bunkru uprostřed ničeho. V seriózní krimi by zase platilo: "Pasák je mrtvý, ať žije bordelmamá!", "Ne, ten barák, ty prachy a ty kurvy jsou moje." a "Dej ty pracky pryč, všechno je to moje." ()

Jiný svět (2021) (S01E02) 

Naše hrdinky pokračují v nespanilé jízdě a divák se dozví, v čem je Španělsko nejlepší, jakou nechutnost si můžete objednat za 50 eur, na co se dají použít kleště a kancelářská sešívačka, a dokonce uvidí nejmenší penis na světě v plné pohotovosti. On to byl v podstatě populárně naučnej dokument. Vlastně i přes tu trojici trapáků, protože z krimi dokumentů vím, že skuteční zločinci mají daleko do ztepilých, chladnokrevných a vysoce inteligentních seriálových záporáků. ()

Láska lehkých holek (2021) (S01E03) 

Špetka přijatelného sentimentu, zvláště s přihlédnutím k tomu, jak to dopadlo. U dalších grafických popisů sexuálních libůstek mě napadlo - Vážně tohle heteráci po heterandách chcou? A holky to vydrží a pořád vypadají tak nepošpiněný? To jsou teda borky. To by žádnej chlap neustál. :DDD ()

Sex a krev (2021) (S01E04) 

Skoro by se dalo říct, že mi odpověděli na minulý rejp do heteráckých prasečinek lesbickým motivem, ale bylo to kapánek jinak. A byl tam vidět i další progres – ještě já jsem z generace, která je v šoku, že takhle chlap ženskou v seriálu přece mlátit nemůže. Ale může. Stejně jako (a bohužel) ve skutečných případech. Taky je plus i z minulých dílů, že holky, najmě netrénované, neukazují jako supermanky, ale jen hbité a s nezbytným štěstím. ()

Únik (2021) (S01E05) 

Poznámky: Pár zajímavých informací, ale spíš se jen opakovali. Naturalistické násilí tentokrát mezi holkama, ale ne dost. Vlastně se neposunuli ani o píď. Zatím nejslabší epizoda. ()

Lišky a zajíci (2021) (S01E06) 

Poznámky: Od střetu vytřeštěných zraků to nabralo grády. Ale doufal jsem ve lvice. Sentimentalita mi neseděla ani na jedno (seriálové) pohlaví. ()

Myslet ocasem (2021) (S01E07) 

Poznámky: "Klády hejbou světem." Jasně, existuje nucená prostituce, ale to nebyl případ hrdinek, tak prosím neobviňovat jen chlapy. Navíc je to seriózní byznys: "Šoustání vám zlepší náladu." Disociace. "Věci jsou návykový z nějakého důvodu." Čekal jsem drsnější reakci na odmítnutí. Vybagrujou je! Zatím nejvyváženější epizoda co do poměru reality a nadsázky. ()

Past (2021) (S01E08) 

Poznámky: Aha, 2x špatný odhad z minula - drsná reakce na odmítnutí byla a ten bagr byl kapánek na něco jiného. Jako obvykle od úsměvných brutalitek (rimming a fisting), přes brutalitu větší ("Seš kurva a budeš kurva i zítra a pozítří!") po největší (způsob, "jak donutit ženskou, aby podržela 15 chlapům denně"). Btw. na Netflixu je tohle 16+. Celkem silný cliffhanger na další sérií. ()

Šlapky se nelíbají (2021) (S02E01) 

Sotva jsem ty divoženky za 1. sérii pochválil, tak se na začátku druhé nechaly ovládat sentimentem. Ještě že to jistila zrádkyně. A už i mně, sodomitovi, začíná být z těch sexuálních praktik šoufl; to po šlapkách nikdo nechce normální sex? Po tom kozelci bych se vůbec nedivil, kdyby se aspoň ve vedlejší roli objevila šlapka s vytrhanými zuby právě z toho důvodu, který uvedl jiný recenzent. Tfuj. ()

Reklama

Reklama