Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Po tragické nehodě dobrovolné učitelky Torfun (Aye Sarunchana Apisamaimongkol) dostane Tian (Mix Sahaphap Wongratch) díky transplantaci srdce šanci na nový život. Nedlouho poté začne pátrat po svém dárci. Proto se vydává ve šlépějích Torfun, jako dobrovolný učitel, do její vesnice splnit její poslední přání. Potkává zde kapitána Phuphau (Earth Pirapat Watthanasetsiri), do kterého byla Torfun zamilovaná a i v Tianově hrudi její srdce při jejich setkání bije rychleji. (kklepkaa)

(více)

Recenze (7)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

připomnělo mi to film od lajftajmu, bohatej týpek přijede na venkov a rozhodne se zůstat kvůli SvÉ LáScE. jakože, osm dílů by možná i stačilo. myslela jsem, že nenajdu horšího ubulánka než byl ken v chains of heart, ale heleme se, tian nejspíš překoná novej rekord... na konci jsem umírala nudou. nezáleží na tom, jestli je to love story o hetero páru nebo o dvou chlapech, ale tohle "miluju tě" a pak "nechci tě nikdy vidět" a pak "och, zůstaň se mnou" a pak zas "hmm, tak se uvidíme za dva roky bye bye" MĚ NEBAVÍ! ~SPOILER~ bych byla radši, kdyby jí fakt zabil. "naše láska byla přerušena, protože jsem musel jít... do vězení." HAHAHAHA. aspoň by to bylo zajímavější. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Príbeh 1000 hviezd sa naozaj neskutočne vydaril. 10 pomerne dlhých dielov, ale len máličko hluchých miest. Krásna hudba, veľmi zaujímavý príbeh, v danej tématike aj originálny. Hlavným hrdinom Thianovi a Phuphovi sa všetko do posledného detailu dalo veriť, celý príbeh speje postupne ku koncu a vlastne až do úplného záveru si divák nemôže byť istý koncom. Čo som vlastne dosť ocenila. Nebolo to priamočiare a od začiatku jasné. Chémia medzi nimi skutočne fungovala a obaja hrali veľmi dobre. Ich výkony dobre obohacovali aj vedľajšie postavy, ktoré neboli vôbec zanedbateľné a tvorili súčasť deja. Drobné "hlúposti" nech sú im odpustené, vďaka všetkému skvelému čo tam bolo. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tento seriál, který skončil desátým dílem právě dnes, hodnotím velice vysoko pro jeho naprostou ORIGINALITU. Pryč jsou školní lavice, chození po chodbách a žvásty o ničem. Nastoupil sever Thajska, odlehlá vesnička na hranicích a celý příběh si může každý, kdo neviděl, přečíst. Příběh: již zmiňovaná originalita, malinko jsem z dokonalosti ubral za některé nelogičnosti typu trasplantace srdce, jeho záměny za duši, v některých scénách protahování až za hranu, ke konci naprosto zbytečný odjezd na dva roky do USA - když se dvě bytosti milují, tak by si to měly dokázat a ne že jdou od sebe a nebo, že musí jeden z nich, dávno dospělý, poslechnout tatínka a maminku. Herecké výkony: jak byly postavy napsány, nevyžadovaly nějakých superprofesionálních výkonů do morku kostí. Nejvíce se mi líbil Tian (nebudu uvádět jejich pravá krkolomná jména), pak zde byla tříčlenná sestava z Waterboyy The Series - Phupha, ano, je fajn, ale ta role byla stejně nevděčná, jako jeho předchozí role v jiných seriálech - NEROZHODNOST, doktor Nam byl výborný a role mu hodně sedla a kamarád z Bangkoku Tul OK. Zvuk: nemám co bych vytknul, krásná úvodní píseň. Zpracování: originalita, profesionálnost ... 781010 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Seriál 1000 Stars je po seriálech He's Coming to Me a Bad Buddy třetím projektem režiséra Aofa Noppharnach Chaiwimola, který jsem zhlédnul v poslední době. Všechny tyto projekty jsou mimořádně zdařilé a mají společné znaky. Ať už se jedná o stejné režijní vedení herců, nebo o pečlivý výběr lokací jako například Sai Noi Beach (Bad Buddy), nebo vodopády Huay Mae Sai, útes na Doi Pha Tang, nebo čajové plantáže (1000 Stars). Do důležitých rolí se režisér nebojí obsadit děti (1000 Stars), do hlavních rolí velmi mladé herce (Ohm Pawat Chittsawangdee v He's Coming to Me), nebo dokonce neherce (Mix Sahaphap Wongratch v 1000 Stars). U těchto seriálů ještě v polovině poslední epizody není vůbec jasné, jak příběh skončí. Co se týká samotného seriálu 1000 Stars, tak ten u mě zabodoval z mnoha důvodů. Zde sledujeme příběh zpočátku arogantního a egoistického Tiana, který si ani neuvědomuje hodnotu svého života, a který jednoho dne unikne smrti díky transplantaci srdce.  Rozhodne se být dobrovolným učitelem v odlehlé horské vesnici, aby naplnil přání dárce orgánu. Zde poznává tamní způsob života a stává se sám sebou. A zde poznává i mladého a pohledného velitele horské správy. Kinematograficky působivé dílo umocňují úžasně zvolené lokace severního Thajska a prostředí horské vesnice s tradičními dřevěnými domy. Všechny postavy mají v příběhu své důležité místo, všichni herci jsou úžasní a přesvědčiví, včetně dětí. Mix v hlavní roli Tiana je vážně neuvěřitelně uvěřitelný. Oceňuji i soundtrack. Thajská bambusová flétna v hlavním motivu je dokonalá. Příběh je vyprávěn velmi poutavě, citlivě a laskavě. Laskavý - to je ta pravá charakteristika tohoto seriálu. ()

goshyes 

všechny recenze uživatele

Co dodat, pobrečela jsem si :') Příběh úžasnej, postavy mi přirostly k srdci, soundtrack fajn, děj originální a nepředvídatelný, konec za deset z deseti... určitě přidávám do svejch top5 thajský bl tvorby a doporučuju všem zhlídnout! ()

Ovecka_Saki 

všechny recenze uživatele

Chválím, že jsme se dostali konečně ze školních lavic do jiného prostředí, proto přidávám jednu hvězdu navíc. moc hezký seriál. ()

Ignacia 

všechny recenze uživatele

Romantika z hor. Má nízký věkový rating, všechno "bublá pod povrchem", takže v tom nehledejte explicitní scény či nedejbože "to".  Product placement zde dosáhl maxima. Jako sorry, ale že ranger používá růžový pleťový krém, že uvařit někomu kafe = nasypat rozpustný prášek jisté značky do horké vody, nebo že si hlavní představitel tak 5x za sérii dá svoji vlastní značku slaných křupek Mix (jeho podnikatelská bokovka)... je to úsměvné a trochu trapné, ačkoli to měly být cute scény. Ale rozumim, že z něčeho se rozpočet doplnit musí. Stopáž bych zkrátila tak na 40 min, nicméně pořád se něco dělo, takže hodinové díly zase tak nevadily.  Správně rozervaný hlavní hrdina Tian a rozpolcený PhuPha. Postavy z vesnice, hlavně děti, za mě super. Torfun si taky docela zahrála, výborný motiv dárce orgánů prostupující až do posledního dílu; záporák Sakda (v Triage z r. 2022 je taky záporák Sakda, fakt by mě zajímalo, jestli to thajsky znamená něco ukrutnýho); rozkošný doktůrek a sympatický bestie Longtae; vzorný starostlivý tatík a přísná matička. Dává to smysl a příběh je silný, neotřelý. Nejste chvilku v klidu, neustále se střídají ups and downs.  Hudba perfektní, to už tu padlo. Za mne povedený seriálek (seriózně to nazvat "seriálem" nedokážu, je to fakt slaďoučký). ()

Reklama

Reklama