Reklama

Reklama

Vztah ve třech

Trailer
USA, 2020, 107 min (Alternativní 103 min)

Obsahy(1)

Nena a Drew jsou šťastní novomanželé, jejichž vztah naruší setkání s Olivií. Jejich vzájemná přitažlivost je nepopiratelná, ale když se ocitnou v milostném trojúhelníku, mají problém vypořádat se s komplikacemi neobvyklého polyamorního vztahu. Všichni tři si zvykají na nový život a postupně posouvají hranice svých očekávání, když zjišťují, kdo jsou, co chtějí a jak mají milovat v tak bouřlivé době. Tento zábavný a srdceryvný milostný příběh zkoumá úzkosti, která formují generaci, a oslavuje odvahu nezbytnou k navázání opravdových lidských pout. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento film byl natocrn bez dostatecneho mysleni. Hodne se to toci okolo sexu, ale eroticke sceny chybi. Zkoumaji se vztahy a co to znamena byt stastny. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že bude ťažké povedať niečo o "First Blush" bez toho, aby som nepripomenul aspoň trošku moje dojmy z iného filmu, ktorý si zobral pod krídla podobnú tému, no spracoval ju oveľa odpudivejšie. "Love". V tom prípade som si ale film veľmi užiť nevedel. Okrem skvelého soundtracku a kamery mi v ňom veľmi málo zapasovalo. Hlavne v druhej polovici filmu, kedy začal byť veľmi nahnevaný, agresívny a absolútne šliapal po všetkom, čo mohlo byť zaujímavé. A tak som bol zvedavý ako sa k téme lásky troch ľudí postaví tento film. A hoci by sa dalo povedať, že je to trošku ľahšie pozerateľný film a spracovaný trošku klasickejšie, tak podľa mňa mnohé veci zachytáva veľmi dobre. Najlepšie to asi vystihne Nena, keď povie, že vzťah medzi dvomi ľuďmi sú ako dve čiary tiahnúce sa z jedného bodu, no v trojici sa to prepojí do trojuholníka a vytvorí to akúsi mapu všetkých problémov. Prvá časť filmu je srdečná, príjemná a hoci je vidno už tam nejaké menšie problémy, tak naplno vyplynú až v druhej polke. Ale má to svoje opodstatnenie. Dialógy sú veľmi dobré, postavy sú správne zachytené a necítil som zo strany nikoho, že by im to bolo nejako proti srsti čo spolu majú. Je tu niekoľko skvelých komediálnych momentiek, no rovnako to ukazuje aj, že láska môže byť akákoľvek. A v tomto prípade môže tretí človek našu dvojicu viac spojiť. Možno film trošku nadhodnocujem, no už len z dôvodu, že som dodnes nevidel jediný film, ktorý by spracoval takúto tému (okrem spomínaného "Love"). Navyše to pôsobilo veľmi skutočne a aj s tým záverom to prináša veľmi úprimné momentky, ktoré fungujú. Neviem čo viac dodať. Pre mňa veľmi prekvapivý romantický film, ktorý asi veľa ľudí neocení, no ja mu za to aspoň nejaký ten bod pridám. Hodnotenie: A- ()

Reklama

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Docela fajn film. I když zase mýtický jednorožec. Spíš mi přijde vtipný, jak některým vadí, že to nebylo exploatační :) Takhle polyamorie vypadá. Není to „porno s lesbičkama“ :) ()

peproch 

všechny recenze uživatele

Vztah ve třech (2020) r. Victor Neumark se v originále jmenuje First Blush. Uvedené "Plus One" je název jiného filmu se stejným českým titulem o rok dřív uvedeného. Nápadem je to fajn film, spíše pro adolescenty a kdyby mladí senioři jako prarodiče dospívajících se chtěli dívat. Ukazuje alternativu vztahů, žádné účelově milostné scény, spíše konverzačka a posedávání, čili žádná akce. Zpracováním je to dost slabé, až skoro amatérské a ochotnické. Inu - amatérské. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

A akože čo čakali, kokoti? Absolútne mi ich nebolo ľúto, lebo všetko čo sa im udialo, si zaslúžili. Nvm či amíci sú už tak prepnutí alebo my tak pozadu. Jedine, čo by ten film vytiahlo z hnoja by bola dobre natočená trojka, ale ani to tam neukázali. ODPAD! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama