Reklama

Reklama

Ghosts

  • USA Michael Jackson's Ghosts

Obsahy(1)

40minutový muzikál, ve kterém hraje Michael hned několik rolí sám. Využívá k tomu speciální make up a speciální efekty, mění hlas. Film Ghosts byl i kritiky přijat jako film, který mění zaběhnuté standardy ve filmové práci. Děj: Maestro žije v Normálním údolí a nikomu neubližuje. Nelíbí se ale místnímu starostovi, který ho chce s pomocí lidí z vesnice vyhnat. Nakonec se starosta a Maestro domluví, že kdo dřív uteče, odejde. Film vlastně satiricky ukazuje Michaelův život v posledních letech. Je plný duchů, strašidel a velmi zvláštních situací. (bublajsa)

(více)

Recenze (83)

Maxmilian 

všechny recenze uživatele

I když ho nemusím, tak ho přece znám. Zná ho každý, jenže zbožňuje ho jen někdo. Mezi ty se neřadím, to ani náhodou. Jenže teď, na těch pár chvil musím změnit názor. Bylo to něco úžasného. 4* jen z toho důvodu, že je to tak krátké. Snesl bych i dvakrát tolik. Geniální triky, o pohybu Jacksona ani nemluvím. Prostě jsem si to vychutnal a vždy se rád podívám znovu. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak tento superdlhy videoklip som videl prvykrat v prievizskom kine Baník ako predstavenie, ktore zo zisku vsetky peniaze mali poputovat onkologicky chorym detom. Pamätam si, ze ho davali len v sobotu vecer o 20:00 a o 21:00, teda 2x za sebou a veduci kina pridal nastastie volume, takze to bol celkom slusny zazitok. Pamätam si, ze som mal az prilis velke ocakavania na tento videoklip a nebol som az tak nadseny, ako ked ho davali na SAT1 a mohol som si ho potom vychutnat este niekolkrat. Proste ak by som to mohol porovnat, je to ako pesnicka, ktorej som najprv nevedel hned prist na chut a zacalo sa mi to pacit az po niekolkom pozreti a cim viackrat to vidim, tym sa mi to paci stale viac... 04.10.2009 ______ Michael Jackson - (Maestro / Starosta / Starosta-Netvor / Supernetvor / Skeleton) +++ Pat Dade - (Pat) +++ Amy Smallman - (Amy) +++ Rey-Phillip Santos - (Netvor-tanecník) +++ Heather Ehlers - (Heather) +++ Kendall Cunningham - (Kendall) +++ Mos Def - (Dante) +++ Shawnette Heard - (Shawnette) +++ Hudba: Michael Jackson, Dallas Austin, Nicholas Pike, Teddy Riley, Bruce Swedien +++ ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak najprv poviem, že ako reklama to nebolo zlé, ale bijúce do očí. Nie každý zvládne Jacksonove pohyby a ja som mal kedysi problém dopozerať jeho tanečné variácie čo už len vo videoklipe, no toto ma dostalo. Masky sú dokonalé, minidej jednoduchý, vtipný, zaujímavý. A mimoriadne trefná mi prišla scénka, kde sa Michaelovi rozpadá tvár. Že by si to sám predpovedal? :) 80%. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Zámecký rocker Michael hraje nepěknou hru se středostavovskými Američany, až je postaví do role zkoprněle statických diváků svých tanečních kudrlinek, v nichž kreace porušují logiku nejen gravitace, ale i plynulého příběhu, a jsou sice technicky tanečně, hudebně i trikově zvládnutou, ale samoúčelnou hříčkou. Dlouhý kraťas s vlažnou pointou, nastavovaný klip bez dynamiky příběhu. Škoda tolika práce. MJ kontra Big Dad aneb Mí teenageři mi rozumějí. 2-3* ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Vyborne. Michael Jackson jiz ve sve blede plasticoidni forme do podobne zahrobniho snimku zapadne jako ulity, maskeri s nim meli hned ulehcenou praci a mohli se tak vyradit na ostatnich, vcetne Jacksonovych alterego personalit. Kdyz jsem dodatecne zjistil, ze hral i toho tanciciho tlustocha, tak sem docela cumel. Na druhou stranu pokud ma film na svedomi tvurce masek a efektu k Teminatorovi, Predatorovi a Alienovi - Stan Winston, pak by vas nemelo nic prekvapit. Vse ostatni take slape - predloha S. Kinga, puvodni hudba, vyborne undead tanecky, dokonce sympaticky Michael Jackson jako herec. Bohuzel to na me cele pusobilo, ze je to tak nejak o nicem a postrada to smysl. Pokud to ale berete jen jako jakysi prodlouzeny detsky zahrobni videoklip, pak je vse v naprostem poradku. 7/10 ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu byly použity skladby z alba „Blood On The Dance Floor“, konkrétně songy Ghosts, Is It Scary, 2 Bad. (Roman.Ticka)
  • Film vychází z povídky Stephena Kinga. (Halloween9)
  • Film natočil přeborník v maskách Stan Winston. (Halloween9)

Reklama

Reklama