Reklama

Reklama

Amorův šíp

(TV film)
  • Kanada Playing Cupid

Obsahy(1)

Kerri Foxová (Laura Vandervoortová) je oblíbená učitelka na střední škole. Jednoho dne zadá svým studentům neobvyklý úkol - každý z nich musí vytvořit a po určitou dobu vést vlastní mikropodnik. Třináctiletá Clara Martinezová (Mia Quaranta De La Rosa) využije svůj dohazovačský talent a založí seznamku, což se nelíbí jejímu čerstvě rozvedenému otci (Nicholas Gonzalez). Netrvá dlouho a Clara se rozhodne dát dohromady učitelku, která je už nějakou dobu sama, se svým tátou. Opravdu se protiklady přitahují? A podaří se Claře sblížit dva osamělé lidi? (HBO Max)

(více)

Recenze (4)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Typický Hallmark – idealizovaný svet, postavy a situácie. Keď niekto pozná filmy ala Hallmark, tak tento kľudne môže vynechať. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Příběh se odehrává na střední škole. Prvních patnáct minut šlo, ale pak jsem se nudil. Nějaká chemie zde tedy je. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Valentínsky Hallmark film "Playing Cupid" mi nakoniec prišlo ako celkom milé filmové dielko. Je to vysoko originálne? Nie. Ponúka to postavy, ktoré sme nevideli miliónkrát? Určite nie. A dokonca si myslím, že si trošku vypožičal a upravil nápady niekoľkých iných filmov, no na druhú stranu mi to nejako extrémne nevadí. Je to síce predvídateľné, ale má to v sebe aj niekoľko celkom milých prekvapení, ktoré vedia celkom fajn potešiť. Postavy sú sympatické, koncept je milý a film rozhodne vie pracovať so svojou atmosférou. Ako valentínsky oddychový film od televízie, ktoré má vždy naladené pre lásku by som povedal, že síce sa dočkáte toho čo očakávate, no v jadre je film dostatočne milý, dostatočne príjemný a s dobrým odkazom na to, aby som povedal, že pre fanúšikov stojí za to. Dokonca si ani nevyberá všetky klišé z príručky čo musím oceniť. Alebo ich vie aspoň rozumne alternovať a spraviť ich o niečo zaujímavejšie. Ak film odignorujete, o nič neprídete. Ak si ho pozriete, možno na vás bude mať aspoň nejaký efekt. Rozhodnite sa sami. Hodnotenie: B ()

Galerie (57)

Reklama

Reklama