foto

Laura Vandervoort

  • nar. 22.9.1984 (34 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Laura Dianne Vandervoort sa narodila 22. septembra 1984 v Toronte. Je vnučkou Freda Sangera, kanadského hokejistu. Do šoubiznisu sa dostala v roku 2000, keď hrala v Disneyovke MOM'S GOT A DATE WITH A VAMPIRE. Laura je zatiaľ najmä seriálovou herečkou. Okrem seriálu INSTANT STAR, kde sa mimochodom spoznala so svojim priateľom, hrá aj v SMALLVILLE. Zhostila sa tu úlohy sesternice Kal-Ela (Supermana). Epizódne roly sa jej ušli aj v seriáloch CSI, THE DRESDEN FILES či SUE THOMAS: F.B.EYE. Okrem nízkorozpočtových televíznych filmov si zahrala vedľajšiu rolu vo filme THE LOOKOUT. Vďaka svojej kráse sa dostala na titulnú stránku Stuff Magazine.

raky5

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rabid
2017 Jigsaw
2014 Můj šálek kávy (TV film)
2013 Cubicle Warriors
Life of the Party
2012 Broken Trust (TV film)
Finding Mrs. Claus (TV film)
Méďa
Tohle je válka!
2011 Desperately Seeking Santa (TV film)
Donucen ke zločinu
2010 Riverworld (TV film)
2009 Do hlubiny 2
Interní záležitost (TV film)
Jazzman
Pouliční rváč
2007 Komplic
2006 Kalné vody
2005 Falcon Beach (TV film)
2004 Prom Queen: The Marc Hall Story (TV film)
2000 Alley Cats Strike (TV film)
Rande s upírem (TV film)

TV seriály

2018 Unspeakable (TV seriál)
Ice (TV seriál)
Game of Stones (S02E01)
2017 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Mimo střed pozornosti (S01E05)
2016 Supergirl (TV seriál)
Better Angels (S01E20)
Myriad (S01E19)
Solitude (S01E15)
2015 Con Man (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Tah na branku (S01E03)
2014 Bitten (TV seriál)
2013 Kriminálka New York (TV seriál)
Nine Thirteen (S09E13)
2011 V (TV seriál)
Mother's Day (S02E10)
Devil in a Blue Dress (S02E09)
Uneasy Lies the Head (S02E08)
další epizody (10)
Smallville (TV seriál)
Proroctví (S10E20)
Griffinovi (TV seriál)
Výměna rolí (S09E13)
Smrťákova lekce (S09E10)
2010 V (TV seriál)
Red Sky (S01E12)
Fruition (S01E11)
Hearts and Minds (S01E10)
další epizody (8)
Smallville (TV seriál)
Supergirl (S10E03)
2009 V (TV seriál)
It's Only the Beginning (S01E04)
A Bright New Day (S01E03)
There Is No Normal Anymore (S01E02)
další epizody (4)
2008 Smallville (TV seriál)
Vlastní krev (S08E08)
Arktida (S07E20)
Apokalypsa (S07E18)
další epizody (8)
2007 Dresden (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Modrá (S07E08)
Lara (S07E06)
Léčba (S07E04)
další epizody (6)
2004 Instant Star (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
2000 Gavin Crawford Show, The (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Hundred-Year-Old Whale - vyp.
2002 HypaSpace (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace