foto

Nicholas Gonzalez

  • nar. 3.1.1976 (41 let)
    San Antonio, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Měří 170 centimetrů a narodil se ve znamení kozoroha. Jeho celé jméno je Nicholas Edward Gonzalez, ale dost často si nechává říkat zkráceně "Nick". Matka pracuje jako účetní a otec je dermatologem. Má sourozence, bratra JJ Gonzaleze a nevlastní sestru Madeline Mosier.

Vystudoval Centrální střední katolickou školu v San Antoniu v Texasu, kde vyhrál šampionát v běhu na dvě míle a tím se stal uznávaným sportovcem na přespolní běhy. Promoval v roce 1994 a studiu se šel věnovat na Stanfordskou universitu v Palo Alto v Californii. Ve škole měl zájem o tři předměty: literaturu, historii a poezii, které ho po druhém semestru zatáhly až na prestižní Oxfordskou universitu v Anglii. Bakalář umění dokončil v roce 1998 a tím začala jeho éra hraní v sólovém divadle.

V San Francisku se spojil s divadelním hnutím na popud své stanfordské profesorky Almy Martinez, která ho povzbuzovala k profesionálnímu herectví. To se mu mimo jiné v roce 1998 po přestěhování do Los Angeles vyplnilo, když dostal celkem rychle malé role v televizních seriálech DHARMA AND GREG a ONE WORLD. Pak následovala větší role coby syna Fidela Castra ve snímku MY LITTLE ASSASSIN a několik malých rolí v televizních seriálech jako WALKER, TEXAS RANGER či O.C.. Vetší prostor však dostal v RESURRECTION BLVD, čímž se jako rozverný student Alex Santiago zapsal do naší paměti. První hlavní role si na něj počkala ve filmu THE PRINCESS AND THE BARRIO BOY. Z jeho filmografie můžeme vzít namátkou ještě ANAKONDU 2: HONBU ZA KRVAVOU ORCHIDEJÍ, ZA NEPŘÁTELSKOU LINIÍ 2: OSA ZLA nebo ROCKAWAY.

Než se začal profesionálně věnovat herectví, tak se živil jako číšník. Je horlivým čtenářem a miluje zvířátka. Rád sportuje, hraje golf a ve volném čase dává přednost videohrám. Dobrovolně se účastní charitativních akcí. Španělský časopis People ho zvolil jako jednoho z 50-ti nejkrásnějších lidí a vyhrál anketu "25 nejžhavějších svobodných celebrit".

Jakub "Rodriguez" Kučera

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pray for Rain
The Good Doctor (TV film)
2015 Sympathy, Said the Shark
2014 Očista: Anarchie
2013 Christmas Belle (TV film)
Water & Power
2012 Napospas smrti: Příběh Tammi a Sandry Chaseových (TV film)
2011 S.W.A.T.: Pod palbou
Výkupné za manžela (TV film)
2010 Nikdy se nevzdávej (TV film)
2009 Down for Life
Falling Awake
2008 Bohica
Christmas Break
2007 Rána za ranou
2006 Moře snů
Za nepřátelskou linií 2 - Osa zla
2005 Camino del diablo, El
Špína
Venice Underground
2004 Anakonda: Honba za krvavou orchidejí
Bride of the Sea, The
2003 Edge, The (TV film)
2002 Šňup
2001 Marco Polo: Návrat do Xanadu
Nebezpečná partie
2000 Princess and the Barrio Boy, The (TV film)
1999 My Little Assassin (TV film)

TV seriály

2017 Prolhané krásky (TV seriál)
The Glove That Rocks the Cradle (S07E16)
In the Eye Abides the Heart (S07E15)
Power Play (S07E14)
další epizody (6)
2016 Bordertown (TV seriál)
Frequency (TV seriál)
Interference (E08)
Break, Break, Break (E07)
Seven Three (E05)
Star (TV seriál)
Bosch (TV seriál)
Trunk Music (S02E01)
The Flash (TV seriál)
The Present (S03E09)
Rupture (S02E20)
Prolhané krásky (TV seriál)
The DArkest Knight (S07E10)
The Wrath of Kahn (S07E09)
Wanted: Dead or Alive (S07E06)
další epizody (5)
2015 The Flash (TV seriál)
Rogue Time (S01E16)
2014 Resurrection (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Schránka (S01E11)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Půlnoční jízda (S01E07)
Neznámý (S01E05)
Klíčky Šalamouna krále (S01E04)
další epizody (5)
Witches of East End (TV seriál)
2012 Grimm (TV seriál)
Tarantella (S01E11)
2011 Off the Map (TV seriál)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Untitled Liz Meriwether Project (TV seriál)
2007 Viva Laughlin (TV seriál)
Vize zločinu (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 O.C. (TV seriál)
2002 American Family (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

TV pořady

2003 Celebrity Poker Showdown (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace