Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Álex chce za každou cenu prokázat, že na něho hodili sestřinu vraždu, a neváhá se mstít. Rozhodne se vytáhnout na světlo mnohem víc než jen skutečného pachatele. (Netflix)

Recenze uživatele TheEvilTwin k tomuto seriálu (5)

Kdo zabil Saru? (2021) 

Tenhle skvost z Mexika od úplně neznámých tvůrců a herců je za poslední dobu jednoznačně to nejlepší, co se objevilo nejen na celém Netflixu, ale možná v celé kinematografii. To, co původně začíná jako banalita, a tedy snaha o prokázání vraždy, se postupem času převrhne v intenzivní a strhující podívanou dosahující biblických rozměrů a já jsem nadšený jako ještě nikdy. Způsob, jakým je seriál podáván tj. retrospektivní vyprávění událostí a vzpomínek + dění v přítomnosti dávající do kupy finální obrázek, je sakra poutavý, každý díl si drží svůj standart a každý přinese klíčový moment vedoucí k závěrečnému rozuzlení. Postavy jsou sympatické, skvěle zahrané a každý charakter se v průběhu seriálu vyvíjí od nevinného člověka po šíleně hnusnou svini se svým vlastním, zvráceným tajemstvím. Během seriálu si divák bude vymýšlet stovky teorií, jak, co, kdo a proč, ale finální zvrat s ROZHODNĚ NEJLEPŠÍM CLIFFHANGEREM zamíchá úplně vším a jestli mi hned nedají druhou sérii, tak se zblázním. Osmý díl považuju za vrchol jakéhokoliv seriálu a nejen tam, ale v celém průběhu jsem byl napjatý, měl jsem husí kůži a pouštěl si další a další díl jako drogu. Nepopsatelný seriál a už teď to řadím na topku celého mojeho žebříčku a klidně bych si první řadu sjel hned teď znovu, protože takové emoce ve mě ještě žádný předtím nevzbudil. ()

Nebyla to náhoda (2021) (S01E01) 

Výborný pilot, který víc než dobře navnadil na další díly, hlavní téma je poutavé a vypadá to, že se ještě bude na co dívat. ()

Tam, kde se plní sny (2021) (S01E08) 

Tenhle díl je vrchol celého seriálu a takhle intenzivní věc jsem za dlouhou dobu neviděl. Husí kůže po celém těle. ()

Série 2 (2021) (S02) 

Wow, asi úplně nejzbytečnější série v celé seriálové historii, která excelentní první řadu degraduje a je mi zle, jak špatně to celé je. Kde první série vynikala scénaristickými zvraty, způsobem podání, tempem příběhu a slušným rozjezdem a proměnami postav, tak přesně v tom všem druhá série úplně pohořela a nepřináší ani jedno z toho. Už od začátku jsem se chytal za hlavu, jak hloupé a okatě na sílu tlačené zvraty tady tvůrci přinášejí, rádoby šokující odhalení jsou zde servírovány klidně i 2 na díl, ale spíše než "wow" si divák říká "to jako vážně?" a celé to působí strašně absurdně a prvoplánově. Víceméně cokoliv, co si divák z první série odnesl, tak tady tvůrci vyvrátili a přinesli do hry novou verzi příběhu, která byla ale tak sakra špatná a nudná, že čím dál se děj ubíral, tím více jsem měl chuť Sáru vypnout a vymazat z netflixu. Cliffhanger na konci ZAS A ZNOVA ukazuje, že všechno vybudováno ve dvou sériích je vlastně jen iluze a celé "Who killed Sara" je zase jinak. Znásilnit jeden nápad hned ve třech sériích na tři různé způsoby, to už je celkem bizár. ()

Sara dvou tváří (2021) (S02E01) 

Uvidíme, kam až se děj časem posune, ale pocity jsou zatím možná až moc na sílu tlačeny a příběh odhalovaný, jen aby šokoval. Snad se to rozjede do stejných kolejí jako první série a nesklouzne to do nudy a stereotypu. ()

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama