Reklama

Reklama

The Last Son

  • angličtina The Last Son of Isaac Lemay (pracovní název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Isaac LeMay (Sam Worthington) se od věštce dozví, že je proklet a bude zabit jedním z jeho dětí. Aby se zabránilo naplnění kletby, najde svého syna Cala (Machine Gun Kelly), který je na vražedném řádění. S lovci odměn a šerifem jsou na stopě a LeMay musí najít způsob, jak zastavit svého syna a ukončit kletbu. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (13)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příběh se vztahovými peripetiemi se mi líbil, nasnímané je to také celkem hezky a konečně nic nemám ani proti obsazení. Stačilo to proložit solidní akcí s kolty proklatě nízko v hlavní roli, ale Sutton se rozhodl, že jen zajímavý námět a střílení nestačí a natočil to jako kokot, takže výsledkem je nuda k ukousání. Je to o to větší škoda, že westernů zrovna moc nevzniká. 30% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hrozne nezáživný western, ktorý sa tvári, že je niečo viac ako tupá strieľačka, ale nič viac v tom nie je. Atmosféra je nulová. Herci nevýrazní aj keď je tu pár povedomých xichtov, tak napríklad Worthington je s tým ochlpením na xichte k nepoznaniu. Ani akcia za veľa nestojí. Takže celkovo to je hrozná nuda. 4/10. ()

Reklama

Pavelkedar odpad!

všechny recenze uživatele

Worthington až na samém dně, asi Willis, nebo Seagal neměli čas. Příběh chlapa, který má po celém wajldwestu s desítkami salóních kurev potomky, které vyhledává a zabíjí . Ti zřejmě asi pobíhají   na čele s přišpendleným protokolem DNA, aby bylo jasno ,Worthingovi. Najivní, amatérský western s triviálními a nesmysluplnými dialogy. Část scén a dialogů zcela postrádá logiku. Proč vlasntě někdo točí  western, když to neumí ? I jasně předvídatelná poslední scéna..... Prostě celé sračka . ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jó, když chce někdo natočit artový, syrový, temně poetický western, navíc s nějakou tou existenciální hloubkou a nějakým tím myšlenkovým přesahem, tak se to holt musí umět. Jinak může být divákův výsledný dojem hodně rozpačitý a výsledný film působit jako experimentální nízkorozpočťák nějakého od reality odtrženého newyorského profesůrka. A nepomohou ani známí herci, ani dobrý námět, když scénář a hlavně režie stojí za houby. Jarmuschův Dead Man tak zatím zůstane ve své kategorii stále nepřekonán. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (4)

  • Celý film sa natáčal priamo na mieste v Montane. (Arsenal83)
  • V čase 9:30 má černý kůň na levé zadní noze výraznou bílou značku. Jedná se o značení hospodářských zvířat tekutým dusíkem. Zmrazovací cejchování zničí pigment v chlupovém folikulu a srst znovu doroste bílá. To se v této době neprovádělo. Hospodářská zvířata v polovině 19. století by byla značkována horkou značkou, která způsobí jizvu v místě, kde neroste srst – tak se značka čte. (Johnny.ARN)
  • Na začátku 2. kapitoly, kdy jsou všichni před bankou zabiti Gatlinovou zbraní, jsou všichni kromě koní mrtví. Kolem koní leží spousta mrtvých lidí, ale koně se zdáli být nezraněni. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama