Reklama

Reklama

Pod rouškou temnoty

  • USA Blacklight (více)
Trailer 1

Politickou aktivistku Sofii před jejím domem srazí auto a řidič z místa činu ujede. Je zjevné, že nejde o náhodu. Travis Block je veterán z vietnamské války, který pracuje jako tajný agent pro ředitele FBI Gabriela Robinsona a jeho úkolem je likvidovat problémy v systému. Je vlastně čistič a odstraňuje agenty, kterým selhalo krytí. Chce se své stinné minulosti zbavit a odejít do důchodu, aby se mohl věnovat dceři a vnučce. Ředitel ho ale odmítá propustit. Dává mu poslední úkol, přivést agenta Dustyho Cranea. Travis ale neví, že Crane spolupracuje s novinářkou Mirou Jonesovou, která pátrá po příčině Sofiiny smrti a získala od Cranea důkaz, že nešlo o nehodu. Dal jí informace i o přísně tajné operaci FBI, určené na likvidaci nepohodlných lidí. Mezitím je Dusty Crane zavražděn a Travisova dcera i s vnučkou jsou uneseny. Novinářka Mira Travisovi všechno řekne, a tak je nucen považovat svého ředitele za nebezpečného zločince a zastavit ho všemi prostředky. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (77)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tak i Neeson nám bohužel pomalu ale jistě začíná putovat do škatulky, kterou kdysi vybudovali JCVD se Seagalem, aby se v ní v současné době rochnili Willisové, Cageové a už i pomalu ale jistě Gibsonové. Zkrátka takový ten špatný akční film, který naláká do svých řad známé jméno a věří že díky tomu si jej lidé pustí. Nedávná Mrazivá past vypadá najednou jako docela fajn film. Liam má rozhodně ještě kam klesat. 35% ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[3/10] Dosť nepodarený film, ale chápem, aj takéto akčné výlevy sa dali čakať v kariére Liama Neesona. Je to stále sympaták, ale to je jediné kvôli čomu sa dal ten film dopozerať, aj ked to bola minimálne z polovice stereotyp a dosť aj nuda. Akčné scény obyčajné, taká béčková produkcia, ktorá síce nevyzerá vizuálne zle, bohužiaľ obsahovo a spracovaním to je už niečo iné. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Mark Williams je definitivně na mém blaclistu tvůrců, kteří by neměli nic točit. Nedokáže zkomponovat slušnou akční scénu, neumí pracovat s herci a nohy mu podkopává i mizerný scénář. Liam Neeson už by měl odejít do hereckého důchodu, protože jeho únava z plátna přímo teče a Mark Williams by se měl vrátit k produkci, kde se mu daří přeci jen o něco lépe. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Žiaľ žiadna sláva veru. Človek zaspomína so slzou v oku na sériu Taken. Nebolo to márne, ale také o ničom, hralo sa tu na veľké sprisahanie, ale bolo to také televízne, že to až bolelo. Technicky to nebolo najhoršie, ale scenár bol veru deravý ako sito. Škoda, ale samozrejme nemôžme čakať od Neesona v 70tke stále zázraky, veď už v Taken bol takmer dôchodca... :) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Akčné thrillery s Liamom Neesonom sú tak trošku moje guilty pleasure filmy. Takže "Blacklight" v jadre presne prináša to, čo som očakával. Nemôžem povedať, že film je prekvapivý, akcie je spracovaná lacno a Liam Neeson v podstate ponúka presne to, čo vždy. Ale baví ma to sledovať. A okrem toho si myslím, že film má niekoľko momentov, ktoré boli celkom dobré. Zloduchovia sú celkom okey a musím povedať, že som chcel vidieť vrahov počas tohto filmu skapať. Pretože bolo zrejmé, že sa v tom čo robia úplne vyžívajú. Film v podstate neponúka nič, čo by sme už nevideli. Ak máte Neesona radi, čeknite si to. Ak nie, tak to ignorujte. Hotovo. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (109)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Canberre, Mount Macedon a Melbourne (Austrália). (Arsenal83)

Reklama

Reklama