foto

Shelly Johnson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Muž na pravém místě
2015 Cocked (TV film)
Divoká karta
Man Down
2014 HR (TV film)
Sea of Fire (TV film)
2013 Percy Jackson: Moře nestvůr
2012 Expendables: Postradatelní 2
2011 Captain America: První Avenger
2010 Křivé obvinění (TV film)
Velký třesk
Vlkodlak
2008 Domácí mazlíček
2005 Škola superhrdinů
2004 Ohnivý oceán
2001 Jurský park 3
Poslední pevnost
1999 Come On, Get Happy: The Partridge Family Story (TV film)
Čas zázraků (TV film)
Durango (TV film)
1998 Saint Maybe (TV film)
Virtuální posedlost (TV film)
1997 Ďáblovo dítě (TV film)
Nic mi neříkej (TV film)
Osvícení (TV film)
Quicksilver Highway (TV film)
Skryté dědictví (TV film)
1996 Amanda
Lebkouni V: Tisíciletí (TV film)
Pravá identita (TV film)
1995 In the Line of Duty: Kidnapped (TV film)
Láska dokáže stavět mosty (TV film)
Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)
1994 Frogmen (TV film)
Na útěku (TV film)
Ride with the Wind (TV film)
The Yarn Princess (TV film)
Trick of the Eye (TV film)
1993 A potom přijde oheň (TV film)
Judgment Day: The John List Story (TV film)
Nick's Game (TV film)
Relentless: Mind of a Killer (TV film)
Vražda nevinných (TV film)
1992 Back to the Streets of San Francisco (TV film)
Osudová láska (TV film)
Tajemství hřbitova (TV film)
Teror v L.A.
1991 Keeper of the City (TV film)
Želví nindžové II
1990 Anděl smrti (TV film)
Girl Who Came Between Them, The (TV film)
Joshuovo srdce (TV film)
Velké tažení (TV film)
1989 Love and Betrayal (TV film)
Případ Jessiky McClureové (TV film)
1988 Červená řeka (TV film)
Jack Rozparovač se vrací
Unholy Matrimony (TV film)
1987 Maid to Order
Nightflyers

TV seriály

2016 Falling Water (TV seriál)
Don't Tell Bill (E01)
2015 Stitchers (TV seriál)
2012 Smash (TV seriál)
2000 Ti druzí (TV seriál)
1999 Turks (TV seriál)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace