Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

17.11.2023 Autor Jokolo

Disney dlouhodobě sází na jistoty. Vzhledem k tomu, že nejvýdělečnější filmová sága všech dob, tvořená superhrdiny od Marvelu, je v nemalých problémech, jež byly jen zdůrazněny obrovským kasovním neúspěchem Marvels, je potřeba se opřít o další tutovky. Jednou takovou tutovkou je i Ledové království, kde oba díly zbořily kina, přičemž druhé dobrodružství Anny a Elsy je stále nejvýdělečnějším animovaným filmem vůbec. Bob Iger, jenž stojí za kormidlem lodi Disney, letos v únoru oznámil, že třetí díl Ledového království někdy v budoucnu určitě dorazí. Akcionáře a diváky je ale nejspíš potřeba uklidnit ještě víc, proto se Iger v nedávném rozhovoru pro Variety rozpovídal o budoucnosti ledové ságy.

 

Třetí díl je potvrzený a pracuje se na něm, Iger ale uvedl i to, že jim pod rukama vznikají příběhy dokonce dva, a že se tedy do Arendellu vrátíme i ve čtvrtém díle. Více o příběhu CEO Disney uvést nechtěl, potvrdil ale to, že svět Ledového království je pro studio jednou z nejdůležitějších franšíz, o kterou se v budoucnu určitě chtějí víc opírat. Bude to ale bez režijní účasti ženy, která tuto mašinu na peníze a merchandising vytvořila, Jennifer Lee. Ta napsala a zrežírovala první dva díly, na dalších epizodách se bude podílet pouze jako scenáristka a režie se chopí někdo jiný. 

 

Oficiální datum premiéry následující pokračování zatím nemá, mezi prvními dvěma epizodami si ale studio nechalo šestiletou pauzu. Reálně tak působí rok 2025, studio totiž má na práci i další věci. Za pár dní přijde do kin další film z pera Jennifer Lee, kouzly naplněné Přání, Iger navíc před pár měsíci potvrdil i to, že nás čeká pokračování Příběhu hraček Zootopie. Elsa si tak nejspíš bude muset chvíli počkat, můžeme si ale být jistí tím, že na školních aktovkách ji díky dalším dvěma filmům ještě nějaký čas vídat budeme.

Reklama

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

03.01.2024

Pouť jihokorejského herce po marveláckých cestách skončila ještě před svým ambiciózně naplánovaným začátkem. Oficiálního potvrzení toho, že se Steven Yeun (Živí mrtví, Neporazitelný) objeví v… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023 Reklama

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Marvel je v problémech

Marvel je v problémech

02.11.2023

Marvel Studios pod hlavičkou Disney ještě před pár lety byly doslova Midasovou rukou a čeho se dotkly, to přineslo obří divácký úspěch a vyšší stovky milionů dolarů na tržbách z kin. To ovšem už… (více)

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Barbie má miliardu

Barbie má miliardu

07.08.2023

Ačkoliv Margot Robbie studiu Warner Bros., když pro projekt sháněla financování, slíbila, že Barbie může vydělat miliardu, sama tomu příliš nevěřila. Měla ale pravdu. Komedie na motivy ikonické… (více)

Druhá Duna bude kralovat IMAXu

Druhá Duna bude kralovat IMAXu

30.07.2023

Sedmá Mission: Impossible měla IMAX kina jen něco málo přes týden, než ji odtamtud vystrnadil Christopher Nolan a jeho Oppenheimer. Atomový opus populárního režiséra si nyní tento formát udrží… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Další Smrtelné zlo je na cestě

Další Smrtelné zlo je na cestě

dnes

Legendární hororová série Evil Dead se po letech rozjíždí do vysokých otáček. Poté, co loňský počin Smrtelné zlo: Probuzení od Leeho Cronina zaznamenal v kinech velký divácký zájem a na světových… (více)

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

dnes

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

13. ročník cen Slnko v sieti ovládl Invalida

13. ročník cen Slnko v sieti ovládl Invalida

včera

V pátek 26. dubna 2024 se v bratislavské budově Slovenského rozhlasu uskutečnil 13. ročník předávání slovenských národních filmových cen Slnko v sieti, na nichž byly oceněny výrazné počiny a tvůrčí… (více)

Reklama

Reklama