Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Přechází Pedro Pascal od Mandaloriana k Fantastic Four?

Přechází Pedro Pascal od Mandaloriana k Fantastic Four?

16.11.2023 Autor Jokolo

Kdybyste náhodou z televizních obrazovek či pláten kin v posledních letech získali dojem, že charismatický rodák z Chile je úplně všude, pak vězte, že si tento pocit v budoucnu ještě potvrdíte. Pedro Pascal toho má asi málo a jedny z největších franšíz současnosti mu nestačí, a tak si po drobných projektech jako Hra o trůnyThe Last of Us nebo Mandalorian pravděpodobně střihne hlavní roli i v plánované Fantastické čtyřce od marveláckého molochu, a to Reeda Richardse. 

 

Studio zatím oficiálně nic nepotvrdilo, server SlashFilm ale s odkazem na insidera z útrob studia uvádí, že jde o potvrzenou věc a Pascal si s Marvelem již plácl. Postavu jednoho z nejchytřejších lidí planety, jež se vlivem kosmické radiace umí protahovat lehce víc, než je obvyklé, si naposledy střihl John Krasinski v posledním dílu Doctora Strange. V rámci hrátek s mnohavesmíry to ale samozřejmě neznamená nic, byť někteří fanoušci z tohoto castingu hýkali nadšením. Prošedivělé skráně tak nejspíš připadnou Pascalovi.

 

Smutnou zprávou nicméně pro některé může být to, že toto potenciální a zatím stále oficiálně nepotvrzené obsazení může souviset s tím, že Pascal se neobjeví ve čtvrté sezóně Mandaloriana. Dá se říci, že se neobjevil už ani ve třetí řadě, jeho obličej jsme totiž neviděli a zprávy z placu uvádí, že veškerou jeho aktivitu obstarali kaskadéři v obleku, zatímco on postavě propůjčil už pouze hlas. A kvůli jeho vytížení, v současnosti navíc znásobenému dokončováním prací na očekávaném druhém Gladiátorovi od Ridleyho Scotta, se tak nebude na čtvrté řadě podílet jinak než dabováním námezdního lovce. 

 

O obsazení nové Fantastické čtyřky, u níž všichni doufají, že přinese trochu svěžího větru do skomírajícího světa, se spekulovalo již dlouho. Kolem hlavní role se motala jména jako Adam Driver, Diego Luna, Matt Smith nebo Jake Gyllenhaal, z nichž několika z nich prý byla dokonce nabídnuta, ale odmítli ji. Co se týče zbývajícího castingu, rovněž zde platí, že potvrzeno zatím není nic. Filmový kritik Jeff Sneider nicméně uvádí, že velmi blízko k získání role hlavního záporáka Galactuse má španělský herec Javier Bardem (Duna), Sue Storm by měla mít tvář Vanessy Kirby (Napoleon), jako planoucí Human Torch bychom měli vidět Josepha Quinna (Stranger Things) a kamenného Bena Grimma by si měl střihnout Ebon Moss-Bachrach (Medvěd, The Punisher). Potenciální obsazení tak zatím působí luxusně a fanoušci můžou doufat, že Marvel konečně přinese do kin oku lahodící pecku.

Reklama

Související novinky

Steven Spielberg se chce vrátit k mimozemšťanům

Steven Spielberg se chce vrátit k mimozemšťanům

19.04.2024

Od roku 2022, kdy Steven Spielberg představil fandům svůj Zlatým Glóbem ověnčený osobní film Fabelmanovi, jsme moc netušili, k čemu se chce jeden z nejslavnějších režisérů všech dob příště… (více)

Jaké filmy budou soutěžit o Zlatou palmu v Cannes?

Jaké filmy budou soutěžit o Zlatou palmu v Cannes?

14.04.2024

Ve čtvrtek 11. dubna proběhla v kinosále UGC Normandie v Paříži tisková konference ku příležitosti zveřejnění oficiálního výběru v rámci programu nadcházejícího 77. ročníku Filmového festivalu v… (více)

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Marvel nejspíš našel svou Silver Surfer

Marvel nejspíš našel svou Silver Surfer

04.04.2024

Fantastická čtyřka, vlajková loď příštích marveláckých let, opět získává reálnější kontury. Ústřední kvartet je již jasný, v hlavních rolích se objeví Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach… (více)

Comic-Con Prague 2024 odtajnil další hvězdné hosty

Comic-Con Prague 2024 odtajnil další hvězdné hosty

07.03.2024 Reklama

V pořadí pátý ročník festivalu popkultury Comic-Con Prague potěší nejen fanoušky legendární space opery Star Wars či ikonické Hvězdné brány. Na začátku dubna budou moci v pražském Universu potkat… (více)

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

06.03.2024

Johnny Depp (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) má v posledních letech poměrně turbulentní období. Po soudních tahanicích se svou bývalou partnerkou Amber Heard (Aquaman a ztracené království), z… (více)

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

Co si nenechat ujít na festivalu Pragueshorts?

Co si nenechat ujít na festivalu Pragueshorts?

27.02.2024 Reklama

Ve středu 28. 2. vypukne 18. ročník Mezinárodního festivalu krátkých filmů Pragueshorts Film Festival, organizovaného každoročně pod hlavičkou MFF Karlovy Vary. Na ty nejlepší krátké filmy z Česka i… (více)

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

26.02.2024

Loňské stávky se nějak podepsaly snad na každém natáčení. A čím větší produkce, tím více studia pravděpodobně krvácela, když se práce na filmu zastavily. Své o tom ví Ridley Scott, který loni na… (více)

Ballerina přitančí s ročním zpožděním

Ballerina přitančí s ročním zpožděním

22.02.2024

Fanoušci zabijáka Johna Wicka a herečky Any de Armas budou muset zatlačit slzu zklamání, na jejich společné akční dobrodružství si budou nakonec muset počkat výrazně déle. Dlouho připravovaný a mimo… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Exorcista, kam se podíváš

Exorcista, kam se podíváš

včera

Běžný člověk by si skoro myslel, že hororové příběhy o vymítání ďábla jsou jedním z těch námětů, které stačí udělat pořádně jednou a dost (za všechny příklady Vymítač ďábla z roku 1973). Kolikrát… (více)

28 let poté nabírá obsazení

28 let poté nabírá obsazení

25.04.2024

Britský režisér Danny Boyle (Sunshine, Trainspotting) to s návratem ke svému dvaadvacet let starému hororovému survivalu 28 dní poté a jeho pokračování 28 týdnů poté opravdu myslí vážně. A co víc –… (více)

Reklama

Reklama