Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
DiCaprio bude spolupracovat s dalším velikánem

DiCaprio bude spolupracovat s dalším velikánem

18.01.2024 Autor Jokolo

Warneři si nejspíš připíšou další hit, alespoň po kvalitativní stránce. Do nového filmu se jim totiž podařilo zlákat samotného Leonarda DiCapria. Co je ale přednější - od Scorseseho přechází DiCaprio k další filmové legendě a konečně se tak dočkáme vysněné spolupráce, neboť film nebude režírovat nikdo menší než Paul Thomas Anderson (Lékořicová pizzaAž na krev). Ten chtěl Lea obsadit už do svého hitu Hříšné noci, tehdy ale DiCaprio odmítl, aby mohl pracovat na Titaniku, a na jeho místo nastoupil Mark Wahlberg. Oskarový herec a zatím neoskarový režisér ale po společném natáčení prý prahli a teď bychom se filmu měli opravdu dočkat, přičemž by se údajně mělo začít natáčet již za několik dní. Reálně tak působí i ještě letošní premiéra, neboť Anderson je docela rychlík.

 

Premisa filmu, jenž by se měl odehrávat v současnosti a být Andersonovým "nejkomerčnějším" dílem, prý vzešla od režisérovy osmileté dcery. Příběh by měl pojednávat o mladé černošské dívce, která se zdokonaluje v bojových uměních a DiCaprio si zahraje roli mentora, který svou svěřenkyni trénuje. Rozpočet pak díky Leovi bude samozřejmě velmi štědrý a měl by se dotýkat hranice 100 milionů dolarů, což by z něj činilo Andersonův doposud nejdražší film. Zní to náramně. 

 

Ještě náramněji ale zní potvrzený i nepotvrzený casting. Ve filmu se společně s DiCapriem určitě objeví i matador Sean Penn (Tajemná řeka), což zní skvěle, a Regina Hall (Scary Movie: Děsnej biják), což zní divně. Anderson si ale své herce vybírá poměrně pečlivě a spolupracuje s těmi nejlepšími, takže i tady může být potenciál. Nepotvrzené zprávy ale mluví o tom, že si po boku těchto hvězd zahraje i Joaquin Phoenix a Viggo Mortensen. Z filmu se tak rázem stává jeden z nejočekávanějších titulů, který se jistě o nějakou tu sošku porve.

Reklama

Související novinky

Ian McKellen se chce vrátit do role Gandalfa

Ian McKellen se chce vrátit do role Gandalfa

04.09.2024

Po oznámení toho, že se skrze film opět vrátíme do Středozemě, se na internetu hojně spekulovalo o tom, jakou kapitolu Tolkienových dějin bude snímek adaptovat. Dnes už nemáme tak kusé informace, neb… (více)

Srpnové VOD tipy

Srpnové VOD tipy

22.08.2024 Reklama

Pomalu, ale jistě se nám přibližuje konec letních prázdnin, a pokud vás už cestování a trávení času venku na sluníčku omrzelo a chcete se v určitých chvílích stáhnout do pohodlí obývacích pokojů a… (více)

V Karlových Varech byly rozdány ceny

V Karlových Varech byly rozdány ceny

06.07.2024

Po rozmanitých devíti dnech končí největší tuzemský filmový svátek, jímž je Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary. Během jeho 58. ročníku bylo na plátnech karlovarských kinosálů uvedeno na 180… (více)

Agenti ČSFD se vrací na MFF Karlovy Vary

Agenti ČSFD se vrací na MFF Karlovy Vary

26.06.2024

Již za pár dnů odstartuje 58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Na ČSFD vám tradičně přinášíme speciální sekci věnovanou tomuto tuzemskému filmovému svátku. V ní kromě… (více)

Zemřel Roger Corman

Zemřel Roger Corman

12.05.2024

Svět filmu přišel o jednu z ikon americké kinematografie, v kalifornské Santa Monice totiž zemřel legendární americký režisér, producent a scenárista Roger Corman. Bylo mu úctyhodných osmadevadesát… (více)

Zemřel herec Bernard Hill

Zemřel herec Bernard Hill

05.05.2024

Ve věku devětasedmdesáti let zemřel britský herec Bernard Hill, známý především ze snímků jako Titanic, Lovci lvů a z trilogie Pán prstenů. Se smutnou zprávou v neděli přišla televizní stanice BBC s… (více)

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

19.04.2024

Legendární americký režisér Martin Scorsese (Mafiáni, Casino) vloni slavil úspěch se svými výpravnými Zabijáky rozkvetlého měsíce a nyní už opět vyhlíží příležitost na další spolupráci se svým již… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Zemřel herec Karel Heřmánek

Zemřel herec Karel Heřmánek

25.08.2024

Ve věku šestasedmdesáti let v sobotu 24. srpna tragicky zemřel oblíbený český herec Karel Heřmánek. Následujícího rána o tom informovala jeho rodina prostřednictvím facebookového profilu Divadla Bez… (více)

Nejnovější novinky

Film a architektura zve na divnosti a jinakosti

Film a architektura zve na divnosti a jinakosti

dnes Reklama

Mezinárodní filmový festival Film a architektura zve od čtvrtka 26. září do úterý 1. října 2024 do kin v Praze, Brně a dalších více než 40 městech po celé České republice a na Slovensku. Přehlídka… (více)

Baz Luhrmann chystá velkofilm o Johance z Arku

Baz Luhrmann chystá velkofilm o Johance z Arku

včera

Australský režisér Baz Luhrmann, který nedávno oslavil pěkné dvaašedesáté narozeniny, si vyhlédl svůj další projekt. Autor vizuálně opulentních snímků jako Velký Gatsby či Moulin Rouge! si před… (více)

Z Charlieho Hunnama bude Monstrum

Z Charlieho Hunnama bude Monstrum

včera

Divácky populární hraná true-crime série Monstrum od streamovacího giganta Netflixu našla představitele hlavní role pro chystanou třetí řadu. Bude jím britský herec Charlie Hunnam (Gentlemani, Král… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno