foto

Alex Garland

  • nar. 26.5.1970 (50 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Halo - původní scénář
2018 Annihilation
2014 Ex Machina
2012 Dredd
2010 Neopouštěj mě
2007 Sunshine
2002 28 dní poté

TV seriály

2020 Devs (TV seriál)
2008 Batman: Black and White (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Annihilation
2014 Ex Machina

TV seriály

2020 Devs (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2003 Tesserakt - kniha
2000 Pláž - kniha

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Devs (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Future Shock! The Story of 2000AD
2001 Anatomy of a Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(112)