foto

Brian Cox

  • nar. 3.3.1968 (50 let)
    Oldham, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Charlie Brooker’s 2016 Wipe (TV film)
The Entire Universe (TV film) - mod.
2015 Absolutely Anything
2014 Monty Python živě (převážně)

TV seriály

2016 Murder (TV seriál)
The Big Bang (E03)
2012 The Last Leg (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)

Dokumentární

2017 Life of a Universe (TV seriál) - mod.
2016 Přírodní síly (TV seriál)
2014 Člověk a vesmír (TV seriál)
2013 Science Britannica (TV seriál)
Science of Doctor Who, The (TV film)
Zázračný svět (TV seriál)
2011 Night with the Stars, A (TV film)
Zázraky vesmíru (TV seriál)
2010 Zázraky sluneční soustavy (TV seriál)
2008 Kolik je hodin? (TV film)
1964 Horizon (TV seriál)

TV pořady

2015 Hovory o hvězdách (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace