foto

Woodrow Wilson

  • nar. 28.12.1856
    Staunton, Virginia, USA
  • zem. 3.2.1924 (67 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Johnny si vzal pušku - a.z.
1944 I Am an American - a.z.
1942 For Me and My Gal - a.z.
1940 Ramparts We Watch, The
1932 The Conquerors - a.z.
The Wet Parade - a.z.
1917 Womanhood, the Glory of the Nation
1916 Civilizace

Dokumentární

2018 Apokalypsa: Nikdy nekončící válka 1918-1926 (TV seriál) - a.z.
Návrat do pekla (E02) - a.z.
Pomsta (E01) - a.z.
2014 Apokalypsa: 1. světová válka (TV seriál) - a.z.
Vysvobození (E05) - a.z.
Běsnění (E04) - a.z.
Vztek (E01) - a.z.
The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál) - a.z.
The Storm (1920–1933) (E04) - a.z.
The Fire of Life (1910–1919) (E03) - a.z.
2012 10 věcí, které nevíte (TV seriál) - a.z.
2011 Prohibition (TV seriál) - a.z.
A Nation of Drunkards (E01) - a.z.
2008 Století válek (TV seriál) - a.z.
Revoluce a vykoupení (E02) - a.z.
2007 Endgame: Blueprint for Global Enslavement - a.z.
Why Be Good? Sexuality & Censorship in Early Cinema - a.z.
2003 100 Years of the World Series
První světová válka (TV seriál) - a.z.
Válka bez konce (E10) - a.z.
Blokáda (E07) - a.z.
Příběh pop music a politiky (TV seriál)
2002 Century of the Self, The (TV seriál) - a.z.
Nevyřešené záhady minulosti (TV seriál)
Woodrow Wilson and the Birth of the American Century
1999 Century: America's Time, The (TV seriál)
1998 Studená válka (TV seriál)
Tajemství války (TV seriál)
1996 The Great War and the Shaping of the 20th Century (TV seriál)
1995 Blood & Iron: The Story of the German War Machine (TV seriál)
1994 Divy minulosti (TV seriál)
Století válek (TV seriál) - a.z.
1989 Road to War, The (TV seriál)
1988 American Experience (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)
1983 Vietnam: A Television History (TV seriál)
1980 Hollywood (TV seriál) - a.z.
1977 Glory of Their Times, The
1974 Nova (TV seriál)
1973 Grierson
1957 The Twentieth Century (TV seriál)
1951 The Naughty Twenties - a.z.
1950 Fifty Years Before Your Eyes
The Golden Twenties - a.z.
1942 Film That Was Lost, The
United We Stand - a.z.
1933 The Film Parade
1916 Animated Weekly, No. 42

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky