foto

Michael Woods

  • nar. 10.7.1957 (61 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Frank and Ava
Gotti
2014 Guilty at 17 (TV film)
Wings of the Dragon
2012 A Nanny's Revenge (TV film)
Gabe the Cupid Dog
2011 Driving by Braille
2007 Démoni minulosti (TV film)
Žena v utajení (TV film)
2006 Otřes systému
To není můj život (TV film)
2003 Rudy: Příběh Rudyho Giulianiho, starosty New Yorku (TV film)
2001 Red Shoe Diaries 17: Swimming Naked (video kompilace)
1997 Moment of Truth: Into the Arms of Danger (TV film)
NightMan (TV film)
1994 Proti své vůli (TV film)
Se zavázanýma očima (TV film)
1993 Red Shoe Diaries 2: Double Dare (video kompilace)
1992 Dvojité ostří (TV film)
1991 Přichází Satan - Procitnutí (TV film)
1990 Capital News (TV film)
1989 Shadow of the Cobra (TV film)
Sářina noční můra (TV film)
1987 Private Eye (TV film)
Žena v úzkých
1986 Rage of Angels: The Story Continues (TV film)
1985 Our Family Honor (TV film)
1983 Šumivé cyankáli (TV film)
1982 Washington Mistress (TV film)
1980 Kdysi dávno

TV seriály

2009 Odložené případy (TV seriál)
Šakalové (S06E16)
2005 Closer (TV seriál)
1997 Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Split Decisions (S03E12)
1990 Capital News (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1987 Private Eye (TV seriál)
1985 Our Family Honor (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Bare Essence (TV seriál)
1980 Texas (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace