foto

Lauren Collins

  • nar. 29.8.1986 (33 let)
    Thornhill, Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Run This Town
2018 Killer High (TV film)
Nose to Tail
The Christmas Chronicles
2015 Farhope Tower
2011 Servitude
Sharpay a její báječné dobrodružství (TV film)
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)
2008 Táta za všechny peníze
2007 Charlie Bartlett
2006 Booky Makes Her Mark (TV film)
Tančím, abych žil
2005 Jay and Silent Bob Do Degrassi
2001 Mezi náma holkama (TV film)
2000 Baby (TV film)
Virtuální maminka (TV film)
Úmyslný čin (TV film)
1999 Nepokojní duchové (TV film)
Rocky Marciano (TV film)
1998 Blood on Her Hands (TV film)
Happy Christmas, Miss King (TV film)
Pokoušet osud (TV film)
Protektor (TV film)

TV seriály

2019 Zákeřná Ebola (TV seriál)
2018 Impulse (TV seriál)
In Memoriam (S01E06)
The Eagle and the Bee (S01E05)
Treading Water (S01E03)
2017 Právem odsouzeni (TV seriál)
Vražda basketbalové hvězdy (E10)
Agresivní virus (TV seriál)
Extraction (S04E08)
New Horizons (S04E04)
The Blood Tax (S04E02)
2016 Degrassi: Next Class (TV seriál)
Slasher (TV seriál)
In the Pride of His Face (S01E07)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Long Story, Short (TV seriál)
2011 Být Erikou (TV seriál)
Dr. Erica (S04E11)
Baby Mama (S04E03)
2009 Být Erikou (TV seriál)
This Be the Verse (S01E08)
2007 Nejlepší roky (TV seriál)
2006 Grossology (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 In a Heartbeat (TV seriál)
1999 I Was a Sixth Grade Alien (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Drake - I'm Upset (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Lolz-Ita

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace