Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro fanoušky profesionálního boxu je jméno Rockyho Marciana synonymem hrdinství, odvahy a nezdolné touhy po vítězství. Tento muž se stal doslova ikonou, ostatně, po kom myslíte, že dostal filmový Rocky ztvárněný Sylvesterem Stallonem svoje jméno. Život Rockyho Marciana ale rozhodně nebyl žádné peříčko, nezažíval jen slavná vítězství, ale také hluboké pády a hořká zklamání. Přesto se nikdy nevzdal a stále šel za svým cílem - být nejlepším boxerem světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Jino 

všechny recenze uživatele

Na tento životopisný film o super boxerovi jsem se docela hodně těšil. O to víc jsem však zklamán. Jon Favreau je sice Rockymu podobný, o tom žádná, ale problém jsem měl spíše se scénářem a s tím, že mi Marciano nebyl moc sympatický, stejně tak jako jeho manželka a několik dalších postav (nejvíc mi asi byli sympatičtí ti jeho soupeři a otec - díky Georgi), takže ta závěrečná pointa, plná ironie, mne bohužel víc rozesmála než dojala. Ve finále jsem pak měl pocit, jakoby si tento velikán boxu zasloužil daleko plnohodnotnější filmové zpracování než jen tohle televizní (i když na tyto poměry je na víc než slušné úrovni). ()

Sign 

všechny recenze uživatele

Asi tak: jako film sám o sobě se mi velice líbil, Jona Favreau mám rád a roli si dost užíval, bylo tu i dost komických situací což je na film o boxerovi dost neobvyklé :-) Ale jako film o nejlepším boxerovi historie tohoto sportu a legendě sám o sobě, přece jen stojí na pědestalu legend s Bruce Lee, to mohlo být daleko lepší, mnohem lepší... ()

Reklama

john.h 

všechny recenze uživatele

Jako většina filmu byla strašná levná slátanina někde mezi hnojem a dvěma hvězdama. Posledních dvacet minut to ale vyšvihlo na 3 hvězdy. Kdyby to mělo vyšší rozpočet, kvalitnější herce a formát 16:9, tak by nebylo co řešit. Námět je to silnej. Že se divím, že není o Rocky Marcianovi žádný pořádný film, ale jenom tenhle amatérský pokus plavající ve vodách průměru. ()

PhoenixSwan 

všechny recenze uživatele

Pokud budete chtít vidět tv film s absolutně nevyužitým potenciálem, zapněte si Rockyho Marciana. Neporažený šampión, by se zasloužil lepší životopisný film, ale tohle laciné zpracování přisuzuji malému rozpočtu. Jon Favreau si touto rolí místečko na výsluní nevysloužil, ale aspoň zde lze obdivovat jeho vysportovanou postavu. Nebýt posledních dvaceti minut a George C. Scotta, který i jako vetchý stařec rozdával svoje charisma, půjdu s hodnocením ještě níž. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jon Favreau mi není sympatický. Ale aspoň se pro roli namakal, takže tady nevypadá jako v Ironmanovi, jako buřtík. Herecky nevýrazné. Dějově nezáživné. Ujíždím teď na filmech o boxerech, ale bohužel tento byl zatím nejslabší. Ono když je v protějším rohu "Million Dollar Baby", nebo "Těžká váha", nebo "Někdo tam nahoře mě má rád" - s Paulem Newmanem, tak je to jasný KO již ve druhém kole. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama