foto

Francine York

  • nar. 26.8.1938
    Aurora, Minnesota, USA
  • zem. 6.1.2017 (78 let)
    Van Nuys, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Astro Zombies: M3 - Cloned
2005 Hercules in Hollywood
Zázrak u Sage Creek
2001 Mrazivá zvrhlost
2000 Dumped
Otec rodiny
1999 Velký šprým
1998 Útok na ponorku II: Klamný cíl
1995 Private Obsession
1992 Marilyn Alive and Behind Bars
1987 Noční akademie
1983 Night the Bridge Fell Down, The (TV film)
Smorgasbord
1978 Zero to Sixty
1976 Time Travelers (TV film)
Záplava (TV film)
1975 Adventures of the Queen (TV film)
Half a House
They Only Come Out at Night (TV film)
1974 The Centerfold Girls
1973 Doll Squad, The
I Love a Mystery (TV film)
1971 Welcome Home, Soldier Boys
1970 Děla pro Cordobu
1969 Any Second Now (TV film)
City Beneath the Sea (TV film)
Pioneer Spirit (TV film)
1967 Ride to Hangman's Tree
1966 Kletba tvora z bažin (TV film)
1965 Mutiny in Outer Space
Space Probe Taurus
The Family Jewels
Tickle Me
1964 Dva záletníci
Roztržitý sanitář
1963 A New Kind of Love
Zamilovaný profesor
1962 It's Only Money
Secret File: Hollywood
The Interns
Wild Ones on Wheels
1961 Sergeant Was a Lady, The
The Right Approach

TV seriály

2015 The Mindy Project (TV seriál)
Fertility Bites (S03E18)
2011 Neuvěřitelné příběhy Bucketa a Skinnera (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2004 Dva z Queensu (TV seriál)
Multiple Plots (S06E17)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Animal Attraction (S05E15)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Berrenger's (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
Masquerade (TV seriál)
1978 Jason of Star Command (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Future Cop (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Zapomenutá dáma (S05E01)
1974 Dirty Sally (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Chicago Teddy Bears, The (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Lock Up (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

2008 Wild World of Ted V. Mikels, The
2006 Jerry Lewis - König der Komödianten (TV film)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace