foto

Anne Charrier

  • nar. 16.3.1974 (45 let)
    Ruffec, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Just a gigolo
Persona non grata
2017 Crash Test Aglaé
2016 L'Entreprise (TV film)
L'invitation
Les Enfants de la chance
Marseille
2015 Je compte sur vous
On voulait tout casser
2013 Pomsta v Paříži
2012 La Stratégie de la poussette
Mes Héros
2011 L'Art de séduire
Rodinné zájmy
Tout le monde descend (TV film)
2009 Každý druhý týden (a půlka prázdnin)
2008 Corbeaux, Les (TV film)
MR 73
État de manque (TV film)
2006 Paid
2004 Paul Sauvage (TV film)
2003 Le Prix de l'honneur (TV film)

TV seriály

2018 Maman a tort (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Chefs (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 Chefs (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Marjorie (TV seriál)
2013 Chérif (TV seriál)
Reine d'un jour (S01E07)
Maison close (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
Profil zločinu (TV seriál)
Pohřešovaní (S04E05)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Un mariage et quelques emmerdements (S06E06)
2012 Clash (TV seriál)
2010 Maison close (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2009 Ligne de feu (TV seriál)
Mes amis, mes amours, mes emmerdes (TV seriál)
Vie est à nous, La (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Dernier Voyage (S05E10)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
Scalp (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Sang froid (S04E10)
Julie Lescautová (TV seriál)
Julie v Paříži (S17E01)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2006 David Nolande (TV seriál)
Les tricheurs (TV seriál)
2005 Prune Becker (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2002 Âge sensible (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
2000 Scénarios sur la drogue (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
H (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 C à vous (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace