foto

Angela Roy

  • nar. 24.6.1957 (63 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Hochzeit
Marie Brand und die falschen Freunde (TV film)
2019 Auf einmal war es Liebe (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Menorca (TV film)
Song für Mia (TV film)
2017 Rosamunde Pilcher: Navždy svoji (TV film)
Zmatkářky: Nevěsta řekla ne (TV film)
2016 Nur nicht aufregen! (TV film)
Plavba snů: Apulie (TV film)
2015 Rosamunde Pilcher: Síla lásky (TV film)
2013 Alles Chefsache! (TV film)
Harry nervt (TV film)
2012 Rosamunde Pilcherová: Tajemství starého panství (TV film)
Weihnachten... ohne mich, mein Schatz! (TV film)
2011 Cesta za pokladem (TV film)
2007 Ein unverbesserlicher Dickkopf (TV film)
Reife Leistung! (TV film)
2006 Bez důkazu: V nouzi poznáš přítele
Růže mezi trním (TV film)
2005 Mit Herz und Handschellen - Abgekartetes Spiel (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Auge um auge (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bombenstimmung (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bombige Aussichten (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Der Kronzeuge (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Einsame Entscheidung (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Familienbande (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Leiche auf Abwegen (TV film)
2004 Geheimnis der Karibik (TV film)
Kalter Frühling (TV film)
Pokojská a milionář (TV film)
2003 Doppelter Einsatz - Heiße Fracht (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bussi für den Mörder (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Ein schöner Tod (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Nasi Goreng (TV film)
Rosamunde Pilcher: Plamen lásky (TV film)
2001 Die Tochter des Kommissars (TV film)
2000 Princové ze snů (TV film)
Rillenfieber
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV film)
Heimatgeschichten - Der Besuch der alten Damen (TV film)
1997 Für immer und immer
1996 Hart a Hartová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
1995 Knallhart daneben (TV film)
Wilde Mädchen, Das (TV film)

TV seriály

2020 Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und die tödliche Liebe (E11)
2019 Stralsund (TV seriál)
Schattenlinien (E14)
2018 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und die Macht der Gewohnheit (E04)
Borchert und die letzte Hoffnung (E03)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
Kollaps (S02E10)
Kompression (S02E08)
Anaphylaxie (S02E07)
další epizody (9)
Inga Lindström (TV seriál)
Láska nebeská (E75)
2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Magnetismus (S01E10)
Meganewton (S01E08)
Elvis lebt (S01E07)
Policie Hamburk (TV seriál)
Vrah mé dcery (S12E12)
Místo činu (TV seriál)
Nachtsicht (S48E09)
2015 Das Traumschiff (TV seriál)
Kanada (E73)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Gutes Mädchen (S06E07)
Inga Lindström (TV seriál)
Láska v Sommerlundu (E53)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Gebrochene Herzen (S17E26)
2013 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord an Bord (E15)
2012 Inga Lindström (TV seriál)
Ve jménu lásky (E46)
2011 Wilde Wellen – Nichts bleibt verborgen (TV seriál)
Der Verdacht (E02)
Der Schuss (E01)
Hotel snů (TV seriál)
Maledivy (E15)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Gratwanderung (S14E17)
Das Traumschiff (TV seriál)
New York (E65)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Eine kleine Sehnsucht (S08E10)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Aufs Kreuz gelegt (E11)
Zahltag (E10)
Galabankrott (E09)
další epizody (8)
Das Traumschiff (TV seriál)
Papua-Nová Guinea (E59)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Fanynka vrahů (S01E03)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Odpolední láska (S37E27)
2005 Bis in die Spitzen (TV seriál)
2004 Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor na Korfu (S01E02)
2002 Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der letzte Anruf (E06)
Místo činu (TV seriál)
Brémy - Stíny (S33E17)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Taximorde (S01E02)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Upír (S03E04)
Komisař Rex (TV seriál)
Posedlost (S07E07)
Zwei Brüder (TV seriál)
Abschied (E17)
Farbe der Nacht (E16)
Das Traumschiff (TV seriál)
Las Vegas (E40)
2000 Zwei Brüder (TV seriál)
Tod im See (E15)
Mörderische Rache (E14)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Herztod (E13)
Gift (E12)
Verschleppt (E11)
1998 Zwei Brüder (TV seriál)
Tödliche Träume (E10)
Kaltes Herz (E09)
1997 Zwei Brüder (TV seriál)
Einzelgänger (E08)
Nervenkrieg (E07)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Die Tochter (E06)
In eigener Sache (E05)
Der Gassenmörder (E04)
další epizody (4)
1995 Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
Gezeiten der Liebe (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Die lange Nacht (E02)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Zwei Brüder (E01)
1993 Liebe ist Privatsache (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1988 Místo činu (TV seriál)
Die Brüder (S19E04)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky