foto

Elisa Lasowski

  • nar. Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Blood Machines
2016 Dear Mr. Shakespeare
Mia
2015 The Timber
2014 Hyena
Keeping Rosy
2012 Komik
Taking Life
2008 Somers Town
2007 Východní přísliby

TV seriály

2018 Versailles (TV seriál)
L'Au-delà (S03E05)
Crime et châtiment (S03E04)
La vérité éclatera (S03E03)
další epizody (5)
2017 Versailles (TV seriál)
Of Blood and Stone (S02E10)
Sept ombres (S02E09)
Nouveau régime (S02E08)
další epizody (10)
2015 Versailles (TV seriál)
Přesuňte sem zahradu (S01E10)
Etiketa (S01E09)
Diplomacie (S01E08)
další epizody (10)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Každý musí sloužit (S03E01)
Skins (TV seriál)
Pure: Part 2 (S07E04)
2012 Line of Duty (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace