foto

Elisa Lasowski

  • nar. Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blood Machines
Sympathie pour le diable
2016 Dear Mr. Shakespeare
Dramatic Relationships
Mia
2015 The Timber
2014 Hyena
Keeping Rosy
2012 Komik
Taking Life
2008 Somers Town
2007 Východní přísliby

TV seriály

2018 Versailles (TV seriál)
Posmrtný život (S03E05)
Zločin a trest (S03E04)
Pravda vyjde najevo (S03E03)
další epizody (5)
2017 Versailles (TV seriál)
Z krve a kamene (S02E10)
Sedm stínů (S02E09)
Nový režim (S02E08)
další epizody (10)
2015 Versailles (TV seriál)
Přesuňte sem zahradu (S01E10)
Etiketa (S01E09)
Diplomacie (S01E08)
další epizody (10)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Každý musí sloužit (S03E01)
Skins (TV seriál)
Pure: Part 2 (S07E04)
2012 Line of Duty (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)

Dokumentární

2018 Monetovy lekníny - magie vody a světla

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky