foto

Jean-François Gallotte

  • nar. 18.11.1953 (65 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Super Z
2018 Christ(Off)
2015 Je compte sur vous
2014 Dehet a peří
À l'amiable
2013 Win Win
2012 Bankable (TV film)
La Vérité si je mens ! 3
2011 A minuit, ici tout s'arrête
L'élève Ducobu
Q
Viktor z divočiny - Prach v očích (TV film)
2010 Je, François Villon, voleur, assassin, poète (TV film)
Když strach přichází (TV film)
La Tête ailleurs
2009 Victor
2008 Le monde est petit (TV film)
Leur morale... et la nôtre
Ça se soigne ?
2007 Agáta vs. Agáta (TV film)
Blonďáček
Gomez vs Tavarés
Monsieur Joseph (TV film)
Oslněni sluncem
Pán odnaproti (TV film)
Recrue d'essence
2006 Capitaine Casta: Amélie a disparu (TV film)
Chambre 616
Je hais les parents (TV film)
2005 Deux l
Espace détente
2004 Arsen Lupin - zloděj gentleman
Insurrection/résurrection
Moitié-moitié (TV film)
Narko
Purpurové řeky 2: Andělé apokalypsy
Qui mange quand? (TV film)
2003 Děti nesnáším (TV film)
Grand ciel
La beuze
Livraison à domicile
Quand tu descendras du ciel
Rencontre avec le dragon
2002 24 hodin ze života jedné ženy
Assoud le buffle
Comme un avion
Filles perdues, cheveux gras
Jojo la frite
Passage du bac (TV film)
Vigile, Le
2001 24/24
De l'amour
Gregoir Moulin proti lidskosti
Tři muži v Bretani
Vertiges de l'amour
2000 Causse d'Aspignac, Le (TV film)
Le Coeur à l'ouvrage
Les Autres Filles
Vem si mě
1999 1999 Madeleine
Chili con carne
La finale (TV film)
La nouvelle Ève
Les Parasites
Premières neiges (TV film)
Psy Show
Un petit air de fête
1998 (G)rève party
Fans, Les
Fin août, début septembre
Gratin
Le Poulpe
Un beau jour sans conséquence
Voie est libre, La
Zonzon
Ça n'empêche pas les sentiments
1997 Můj růžový život
Na druhé straně moře
1996 Calino Maneige
Double peine (TV film)
Les 2 papas et la maman
Time Demon
1995 Visiblement je vous aime
1994 Parano
Roboflash Warrior
1990 Adrénaline
Krváček
1989 Corridor
1988 Jamais deux sans trois
Peaux de vaches
1987 Irena et les ombres
1983 Carbone 14, le film
1981 Point final à la ligne

TV seriály

2013 La Croisière (TV seriál)
2010 Virtuoses, Les (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
Černá série (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Tourner la page (S04E01)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
Totožnost neznámá (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
2005 Rose a Val (TV seriál)
2004 Clara et associés (TV seriál)
2003 Grand plongeoir, Le (TV seriál)
Kelif et Deutsch à la recherche d'un emploi (TV seriál)
2002 Julie Lescautová (TV seriál)
Zlomené srdce (S11E02)
Maigret (TV seriál)
Maigret a čtyři esa (E39)
2001 Caméra café (TV seriál)
Central nuit (TV seriál)
1999 Chère Marianne (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
H (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)

Dokumentární

2018 A Musée vous, à musée moi (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace