foto

Ryan Caltagirone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maybe I'm Fine
2017 August Creek (TV film)
2016 Married by Christmas (TV film)
2014 Voodoo Possession
2011 Nadějný rok
2010 Poslední přístav
2008 Konec světa

TV seriály

2018 The Incredible Life of Darrell (TV seriál)
Teachers (TV seriál)
Of Lice and Men (S03E03)
2017 Teachers (TV seriál)
Lunchtime! The Musical (S02E10)
Thirty-One and Done (S02E07)
Held Back (S02E04)
2016 Teachers (TV seriál)
Sex Ed (S01E08)
Picture Day (S01E02)
Pilot (S01E01)
2015 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & How Sofia Got Her Groove Back (S02E16)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Broken (S08E15)
2012 The Flip Side (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Ve spárech tygra (S08E04)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pravý patriot (S07E23)
2009 Médium (TV seriál)
A Taste of Her Own Medicine (S05E05)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
DeLuca motel (S07E10)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Robin Hood (S04E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky