foto

Lauren MacMullan

  • nar. 30.4.1964 (53 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Mickeyho velká jízda

TV seriály

2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Noci s nepřítelem (S16E03)
Basa tvrdí charakter (S15E16)
Já, robot (S15E09)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Vočko pečuje o malou (S14E22)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Malá vysokoškolačka (S13E20)
Napůl slušný návrh (S13E10)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Konec šikany ve Springfieldu (S12E16)
1999 Mission Hill (TV seriál)
1994 The Critic (TV seriál)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Raubíř Ralf

TV pořady

2014 86. Annual Academy Awards (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Mickeyho velká jízda

TV seriály

2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace