foto

Ka-lok Chin

  • nar. 6.8.1965 (53 let)
    Hong Kong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Huang jin xiong di
2016 La jing ba wang hua
2015 Tuo di qu mo ren
2014 Fen shou 100 ci
Gam Gai SSS
Qie ting feng yun 3
2012 2012 Wo ai HK xi shang jia xi
Han zhan
Xiao shi de zi dan
2010 Fortune King Is Coming to Town!
Můj bratr Bruce Lee
Qi shi er jia fang ke
2009 Město zločinu
Sha ren fan
2007 Qi qin qi zong qi se lang
Touha, opatrnost
Vampire Super
Xing shi
2006 Da que ying xiong chuan
Tan tan qing, shuo shuo xing
2005 Hou bei tian xin
Qian bei bu zui
Qing chun meng gong chang
Shen jing xia lu
Zao shu
2004 Da ban ta yi can
Shi bu di tou
Wang jiao hei ye
Ze go ah ba zan bau za
2003 Da zhang fu
Fei dian ren sheng
Shao nian a hu
You ren fan zui
2001 Chong zhuang jing cha
Dragon Hero
Nan ge nu chang
Nan ren san shi jiao jiao zhen
Pěst pomsty
Sha ke
2000 Baroness
Gu yong bing
Sheng zhe wei wang
The King Boxer
1999 Fourteen Days Before Suicide
Gui qing ni di hu
Sheng ren wu jin zhi wen mi
Si ren bang zhi qian wu gou xi
Yin cha yang cu
Yin yang lu 5: Yi jian fa cai
Zhen xin hua
1998 98 Gu huo zai: Long zheng hu dou
Hard Trail
Hong Kong X-File
Yin yang lu zhi sheng guan fa cai
1997 Dui bu qi, duo xie ni
Meng gui tong xiao pei zhu ni
Re xue zui qiang
Stav nejvyšší pohotovosti
Yin yang lu zhi wo zai ni zuo you
Zi shu
Zui jia pai dang: Zui jie pai dang
1996 Han fei
Si ge 32A he yi ge xiang jiao shao nian
1995 Blesk
Lie huo zhan che
Little Hero on the Run
1994 Burden of Proof (TV film)
Legenda o opilém Mistrovi
Qing feng xia
Shao Lin ying xiong zhi Feng Shi-Yu Hong Zhi-Guan
Xin qiao lang jun
1993 Ba hai hong ying
Stalo se v Číně IV
Yu feng
1992 Bojovník
Haken
Hei dao nu ba wang
Huang Fei Hong xi lie: Zhi yi dai shi
Jie zi zhan shi
Swordsman 2
Vengeance of Six Dragon
Yin yao hao qing
You jian shao ye
1991 Hao men ye yan
Mi zong wei long
Wei Si Li zhi ba wang xie jia
1988 Guo bu xin lang
Jiang shi shu shu
Navěky drakem
Three Against the World
1987 Gan dan xiang zhao
Poslední kondor
1986 Dny teroru
Milionářský expres
1985 Leng xie tu fu
Mr. Boo Meets Pom Pom
Mé šťastné hvězdy
První úkol - Dračí srdce
Red Force 2
Those Merry Souls
Šťastné hvězdy
1984 Dang doi lai ming
Mao tou ying yu xiao fei xiang
Pojízdná kantýna
Shen yong shuang xiang pao
1983 Liang shang jun zi
Man tian shen fo
Projekt A
1982 Leng mooi jai
The 82 Tenants

TV seriály

1999 Dragon Love (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace