foto

Aja Naomi King

  • nar. 11.1.1985 (35 let)
    Los Angeles, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sylvie's Love
The 24th
2019 A Girl from Mogadishu
2017 Nedotknutelní
2016 Zrození národa
2015 Reversion
2014 Učitelem z nouze
2013 36 Saints
Onion News Empire (TV film)
2012 Four
2011 Slečny v nesnázích

TV seriály

2020 Vražedná práva (TV seriál)
Stay (S06E15)
Annalise Keating Is Dead (S06E14)
What If Sam Wasn't the Bad Guy This Whole Time? (S06E13)
další epizody (6)
2019 Black Lady Sketch Show (TV seriál)
Vražedná práva (TV seriál)
Are You the Mole? (S06E09)
I Want to Be Free (S06E08)
I'm the Murderer (S06E07)
další epizody (16)
2018 Vražedná práva (TV seriál)
Chci tě milovat až do smrti (S05E08)
Podfoukla mě (S05E07)
Můžeme ho najít (S05E06)
další epizody (15)
Skandál (TV seriál)
Allow Me to Reintroduce Myself (S07E12)
2017 Vražedná práva (TV seriál)
Žij. Žij. Žij (S04E08)
Goliášovi nikdo nefandí (S04E07)
Buď silná, mámo (S04E06)
další epizody (14)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
Kdo umřel? (S03E09)
Už žádnou krev (S03E08)
Mateřská intuice (S03E07)
další epizody (15)
2015 BoJack Horseman (TV seriál)
Bejvávalo (S02E02)
Vražedná práva (TV seriál)
Co jsme to provedli? (S02E09)
Ahoj, já jsem Philip (S02E08)
Chci, abys umřela (S02E07)
další epizody (15)
2014 Black Box (TV seriál)
Deadbeat (TV seriál)
Out-Of-Body Issues (S01E05)
Vražedná práva (TV seriál)
Zabij mě, zabij mě, zabij mě (S01E09)
Je ženatý (S01E08)
Zasloužil si zemřít (S01E07)
další epizody (9)
2013 Černá listina (TV seriál)
Frederick Barnes (č. 47) (S01E07)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Leap (E13)
Emily and... The Perfect Storm (E12)
Emily and... The Teapot (E11)
další epizody (6)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Good and the Bad (E07)
Emily and... the Question of Faith (E06)
Emily and... the Tell-Tale Heart (E05)
další epizody (7)
Lovci zločinců (TV seriál)
Vlk samotář a mládě (S01E14)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Samaritan (S01E02)

Host

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky