foto

Marc Forget

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Le Mans '66
2015 Best Man Wins
2012 Jak bude?
2005 D Word, The
Terror Lodge
2002 Nevěrná
1997 Free Floaters

TV seriály

2014 Pomsta (TV seriál)
Execution (S03E22)
2013 The Hotel Barclay (TV seriál)
2006 Právo a pořádek (TV seriál)
Thinking Makes It So (S16E18)
2004 Sex ve městě (TV seriál)
Američanka v Paříži II. (S06E20)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Manhunt (S02E18)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky