foto

Marc Forget

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Best Man Wins
2012 Jak bude?
2005 D Word, The
Tryst
2002 Nevěrná
1997 Free Floaters

TV seriály

2014 Pomsta (TV seriál)
Execution (S03E22)
2013 The Hotel Barclay (TV seriál)
2004 Sex ve městě (TV seriál)
Američanka v Paříži II. (S06E20)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Manhunt (S02E18)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky