foto

Alexandr Jakovlev

  • nar. 15.1.1946
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 19.12.2016 (70 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Zakázaná říše
2013 Metro
2009 Atentát na Stalina (TV film)
2008 Admirál
2005 Mužskoj sezon. Barchatnaja revolucija
Ně chlebom jedinym
2004 Vendues
2002 La guerre à Paris
2001 В августе 44-го
2000 Puberta
1998 Lazebník sibiřský
Poloviční šance
1994 Chagi-Tragger
1993 Dafnis i Chloja
Grech. Istorija strasti
Moi Ivan, toi Abraham
1991 Firma priključenij
Tsar Ivan Groznyy
Большое золото мистера Гринвуда
Крысы, или ночная мафия
1990 Десять лет без права переписки
1989 Закон
1988 Dobrodružství Quentina Durwarda
1987 Aborigen
Razorvannyj krug
Выбор
1986 Běrega v tumaně
Naš čerjod, rebjata!
Sekunda na podvig
1985 Matros Železňak
1984 Inoplanetyanka
Měděný anděl
Věra, naděžda, ljubov
1983 Rozkaz zajmout živého
1982 Hvězda a smrt
Kozácká hlídka
Rezident se vrací
1981 Pozor na něj!
Pravo na vystrel
Оленья охота
1980 Vasil Kikvidze
1979 Akvanauti
Sibiriáda
V tygřích stopách
1977 Fronta v týlu
Osud
Poběg iz ťurmy
Transsibiřský expres
1976 Otrokyně lásky
1974 Nebe nade mnou
Svůj mezi cizími
1973 První generace

TV seriály

2012 Bez svidětělej (TV seriál)
Zakrytaja škola 4 (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Objekt 11 (TV seriál)
Grjaznaja bomba (E16)
Pobeg iz ťurmy (E15)
Staryje kosti (E14)
další epizody (16)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
2010 Zemskij doktor (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Razlučnica (S02E16)
Madonna (S02E15)
Slučajnaja vstreča (S02E14)
další epizody (16)
2009 Admiral (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Mesť Dikogo (S01E16)
Orděna i medali (S01E12)
Kino dlja vzroslych (S01E04)
další epizody (4)
Vyzov (TV seriál)
Propavšije (S04E02)
2008 Ljubov na ostrije noža (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Svaděbnyj sezon (S01E16)
Gaďuka (S01E15)
Odnaždy v Mitrofanovke (S01E14)
další epizody (16)
Sročno v nomer (TV seriál)
Bytovucha (S01E01)
Ubiť změja (TV seriál)
2006 Ochota na genija (TV seriál)
V ritme tango (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Kankan na pominkach (S03E01)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
1987 Vizit k Minotavru (TV seriál)
1973 Sedmnáct zastavení jara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky