foto

Valentin Merlet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Compulsion
2013 Cheba Louisa
Josephine, báječná, a přesto svobodná
2010 Le Grand ménage (TV film)
2009 L'école du pouvoir (TV film)
2005 Olé!
2004 Cliente, La (TV film)
Peurs
Pierre et Jean (TV film)
2003 Clémence (TV film)
Drž hubu!
La Légende de Parva
Snílci
1995 Slavnost

TV seriály

2017 The Tunnel (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S06E12)
Epizoda 11 (S06E11)
Epizoda 10 (S06E10)
další epizody (12)
2013 Enquêtes réservées (TV seriál)
Morte saison (S06E06)
La Belle endormie (S06E05)
Dose létale (S06E04)
další epizody (5)
2012 Enquêtes réservées (TV seriál)
La Mort au compteur (S05E08)
Un témoin de trop (S05E07)
L'Amour à mort (S05E06)
další epizody (8)
2011 Enquêtes réservées (TV seriál)
Jules (S04E08)
Piège sur la toile (S04E07)
Au nom du père (S04E06)
další epizody (8)
2010 Enquêtes réservées (TV seriál)
Un jouet cassé (S03E08)
Contre-plongée (S03E07)
Fin de partie (S03E06)
další epizody (8)
Nováčci (TV seriál)
Sexe, mensonge et vidéo (S05E03)
Julie Lescautová (TV seriál)
Neviditelná smrt (S19E01)
2009 Enquêtes réservées (TV seriál)
Fin de partie (S02E06)
Une mort effacée (S02E05)
Cible mouvante (S02E04)
další epizody (6)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Millésime meurtrier (S04E12)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
Jardins secrets (S01E06)
Blessures (S01E05)
Emprise (S01E04)
další epizody (6)
2007 Hôpital, L' (TV seriál)
2004 Julie Lescautová (TV seriál)
Tajemství dětí (S13E03)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Vrah z parkoviště (S05E03)
1995 Le R.I.F. (TV seriál)
Théo la tendresse (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky