foto

Micky Sébastian

  • nar. 1968
    Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 L'emprise (TV film)
2013 Meurtres à Saint-Malo (TV film)
À corde tendue
2012 Moje dvě lásky (TV film)
Roxaniny ruce (TV film)
2011 Longue peine (TV film)
Mission sacrée (TV film)
2009 Taková malá lež (TV film)
2008 Baptêmes du feu (TV film)
2007 Maturita 70 (TV film)
2006 Lehátko pro osm (TV film)
2005 Capitaines des ténèbres (TV film)
Joseph (TV film)
Petit homme (TV film)
2004 Nová Francie
2003 Rozvod po francouzsku
Un été amoureux (TV film)
2002 Sous bonne garde (TV film)
Une autre femme (TV film)
2001 Hvězda léta (TV film)
Zamilovaná žena (TV film)
2000 BTK - Born to Kast
Julien l'apprenti (TV film)
Trop loin
1993 Attitudes
Drôles d'oiseaux
Sarı Mercedes: Fikrimin İnce Gülü
1990 Mad Monkey
Touha přežít (TV film)
1989 Été de tous les chagrins, L' (TV film)
1988 Dobrý den úzkosti
1986 Takhle to děláme v Moskvě
Triple sec
États d'âme
1984 Swannova láska
1983 Balles perdues
Edith a Marcel
Un dimanche de flic
Černé vrány
1982 Guy de Maupassant
1981 Atterrissage, L' (TV film)
Douchka (TV film)
1980 Mandarin, Le (TV film)
1979 Rien ne va plus
1977 Au théâtre ce soir: Madame Jonas dans la baleine (TV film)

TV seriály

2016 Instinct (TV seriál)
2014 Origines (TV seriál)
Le Sacrifice du pélican (S01E06)
Dragon noir (S01E05)
Le fils de la lune (S01E04)
další epizody (6)
2013 Chérif (TV seriál)
Reine d'un jour (S01E07)
2011 Enquêtes réservées (TV seriál)
Sombre poison (S04E01)
2010 Padlé královny (TV seriál)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
2007 Confidences (TV seriál)
Nárazové vlny (TV seriál)
Sur le fil (TV seriál)
Elodie Bradford (TV seriál)
Une femme à la mer (E05)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
Dolmen (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
2002 Garonne (TV seriál)
Marion Jourdanová - Smysl pro povinnost (TV seriál)
2000 Cévennes (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
Avocats & associés (TV seriál)
Des hommes amoureux (S03E06)
Les Tensions durent (S03E05)
La Preuve par le vide (S03E04)
další epizody (6)
1999 Jacotte (TV seriál)
Avocats & associés (TV seriál)
L'Affaire Cindy (S02E06)
Parole d'honneur (S02E05)
Le Prix des sens (S02E04)
další epizody (6)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Le Voisin du dessous (S01E06)
Radiée (S01E05)
Dette mortelle (S01E04)
další epizody (6)
Marc Eliot (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Loupež v supermarketu (S06E05)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1990 Histoires d'amour (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1985 Hôtel du siècle (TV seriál)
1984 Bavure, La (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1981 Nana (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky