foto

Paola Turbay

  • nar. 29.11.1970 (47 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Asteroid Kassandra (TV film)
2007 Láska za časů cholery
2005 Lenny, zázračný pes
2004 I ztrácet se musí umět

TV seriály

2017 Bosch (TV seriál)
Clear Shot (S03E09)
Aye Papi (S03E08)
Right Play (S03E07)
další epizody (9)
Černá listina (TV seriál)
Dembe Zuma (No. 10) (S04E16)
2014 Killer Women (TV seriál)
2013 Mentiras Perfectas (TV seriál)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
Duše v ohni (S04E11)
Ať shoří celý dům (S04E10)
další epizody (8)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Novel Adventures (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Na mizině v Beverly Hills (S02E08)
2007 Cane (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2001 Ošklivka Betty II: Ecomoda (TV seriál)
1994 Todos en la cama, O (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace