foto

Melissa Fumero

  • nar. 19.8.1982 (36 let)
    Lyndhurst, New Jersey, USA

Biografie

Tato herečka z New Jersey se objevuje na filmových plátnech převážně v seriálech. Narodila se 19. srpna 1982, konkrétně v  Lyndhurst, s populací pouhých asi 20 000 obyvatel. Melissa je kubánského původu. Narodila se jako Melissa Gallo, ale roku 2007 se provdala za kubánského herce Davida Fumera.

Roku 2003 získala Melissa titul bakaláře v oboru výtvarného umění na soukromé New Yorské univerzitě. Její první herecká zkušenost začala v seriálu One Life to Live, který vznikl již roku 1968 a Melissa si v něm zahrála až roku 2004 .

Mohli jsme ji zahlédnout ve známých seriálech jako je Kriminálka New York, Super drbna, Mentalista apod. Nyní jí můžeme vidět po boku Andyho Samberga v komediálním seriálu Brooklyn nine-nine, kde hraje hlavní roli jako Amy Santiago.


Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2017 DriverX
2013 House That Jack Built, The
2009 I Hope They Serve Beer in Hell
2007 Descent

TV seriály

2020 Brooklyn 99 (TV seriál)
Epizoda 13 (S07E13)
Epizoda 12 (S07E12)
Epizoda 11 (S07E11)
další epizody (13)
2019 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Suicide Squad (S06E18)
Sicko (S06E17)
Cinco de Mayo (S06E16)
další epizody (18)
2018 Brooklyn 99 (TV seriál)
Jake & Amy (S05E22)
White Whale (S05E21)
Show Me Going (S05E20)
další epizody (11)
2017 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Favor (S05E11)
Game Night (S05E10)
99 (S05E09)
další epizody (23)
2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Captain Latvia (S04E10)
The Overmining (S04E09)
Skyfire Cycle (S04E08)
další epizody (23)
2015 Mack & Moxy (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Yippie Kayak (S03E10)
The Swedes (S03E09)
Ava (S03E08)
další epizody (22)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Stakeout (S02E11)
The Pontiac Bandit Returns (S02E10)
The Road Trip (S02E09)
další epizody (22)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Christmas (S01E11)
Thanksgiving (S01E10)
Sal's Pizza (S01E09)
další epizody (11)
Things Are Going Great For Me with J. Claude Deering (TV seriál)
2012 Muži sobě (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
The Real McCoy (S09E10)
2010 Super drbna (TV seriál)
Snadná práce (S04E06)
Boj o školu (S04E05)
Nová studentka (S04E03)
další epizody (5)
2009 Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
Haute & Bothered (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)
Nedělní odpoledne (S01E02)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2004 SOAPnet Reveals ABC Soap Secrets (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Brooklyn 99 (TV seriál)
Return of the King (S06E15)

Host

TV pořady

2013 The Queen Latifah Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2004 The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace