foto

Melissa Fumero

  • nar. 19.8.1982 (38 let)
    Lyndhurst, New Jersey, USA

Biografie

Tato herečka z New Jersey se objevuje na filmových plátnech převážně v seriálech. Narodila se 19. srpna 1982, konkrétně v  Lyndhurst, s populací pouhých asi 20 000 obyvatel. Melissa je kubánského původu. Narodila se jako Melissa Gallo, ale roku 2007 se provdala za kubánského herce Davida Fumera.

Roku 2003 získala Melissa titul bakaláře v oboru výtvarného umění na soukromé New Yorské univerzitě. Její první herecká zkušenost začala v seriálu One Life to Live, který vznikl již roku 1968 a Melissa si v něm zahrála až roku 2004 .

Mohli jsme ji zahlédnout ve známých seriálech jako je Kriminálka New York, Super drbna, Mentalista apod. Nyní jí můžeme vidět po boku Andyho Samberga v komediálním seriálu Brooklyn nine-nine, kde hraje hlavní roli jako Amy Santiago.


Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Stone in the Water
2017 DriverX
2013 House That Jack Built, The
2009 I Hope They Serve Beer in Hell
2007 Descent

TV seriály

2021 M.O.D.O.K. (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Epizoda 10 (S08E10)
Epizoda 9 (S08E09)
Epizoda 8 (S08E08)
další epizody (10)
2020 Pokoj 104 (TV seriál)
Bangs (S04E04)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Lights Out (S07E13)
Ransom (S07E12)
Valloweaster (S07E11)
další epizody (13)
2019 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Suicide Squad (S06E18)
Sicko (S06E17)
Cinco de Mayo (S06E16)
další epizody (18)
2018 Brooklyn 99 (TV seriál)
Jake a Amy (S05E22)
Bílá velryba (S05E21)
Na cestě (S05E20)
další epizody (11)
2017 Brooklyn 99 (TV seriál)
Laskavost (S05E11)
Jde se pařit (S05E10)
99 (S05E09)
další epizody (23)
2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Kapitán Lotyšsko (S04E10)
Přetěžení (S04E09)
Cyklus Skyfire (S04E08)
další epizody (23)
2015 Mack & Moxy (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Jipí kajak (S03E10)
Švédové (S03E09)
Ava (S03E08)
další epizody (22)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Špehování (S02E11)
Pontiacový bandita se vrací (S02E10)
Výlet (S02E09)
další epizody (22)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Vánoce (S01E11)
Díkuvzdání (S01E10)
Salova pizza (S01E09)
další epizody (11)
Things Are Going Great For Me with J. Claude Deering (TV seriál)
Muži sobě (TV seriál)
The New Boss (S02E03)
2012 Kriminálka New York (TV seriál)
The Real McCoy (S09E10)
2010 Mentalista (TV seriál)
Rudé písmeno (S02E22)
Super drbna (TV seriál)
Snadná práce (S04E06)
Boj o školu (S04E05)
Nová studentka (S04E03)
další epizody (5)
2009 Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
Haute & Bothered (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)
Nedělní odpoledne (S01E02)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2004 SOAPnet Reveals ABC Soap Secrets (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Brooklyn 99 (TV seriál)
Return of the King (S06E15)

Host

TV pořady

2019 America's Got Talent: The Champions (TV pořad)
2016 The $100,000 Pyramid (TV pořad)
2013 The Queen Latifah Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2004 The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce