Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Šéf poslední videopůjčovny Blockbuster se snaží udržet svoji pobočku nad vodou a postarat se o zaměstnance. Konkurence i jeho vlastní city mu to ale pořádně komplikují. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Od tvůrců Brooklyn 99 je to hodně slabý čajíček, který má docela originální námět a velký potenciál, ale kazí to naprosto nepovedené vtipy a docela i nesympatický casting. Postava Randalla Parka mi vážně lezla na nervy a začala jsem ho brát asi až v posledních třech epizodách, což je dlouhá doba na získání postavy. Tohle se prostě nepovedlo a je to škoda. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

NBC zůstává na trůnu. Blockbuster od Netflixu není nijak výrazný, v porovnání se Superstore a Brooklyn Nine-Nine (a, přiznám se, s Clerks) zaostává jak co se týče humoru, tak co se týče příběhů a napsaných postav. Máme tu klasickou dvojici spolupracovníků muž-žena sužovaných syndromem will they/won't they, máme tu token LGBTQIA+ postavu, máme tu klasické archetypy postav. Máme tu také zmínky filmových názvů, kde je však většinou pointa neexistující (na paměti vyvstane např. Big Bang Theory, kde to alespoň zachraňoval laugh track). Celkově mi to přijde jako kalkul, žádná odvaha, zrcadlo aktuální realitě, nic. Ani nemůžu v paměti vylovit nějakou, jakoukoliv scénu, která by se mi líbila nebo kterou bych mohl lákat potenciální nové diváky. Kromě toho všeho je mi i trochu líto Melissy Fumero, že je zatím celkem type-casted. Jako výplň času než přijde nějaký nový, lepší sitcom je to však dostačující. Teď už jen čekat, po kolika řadách to Netflix zruší. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Na první, druhý a vlastně i třetí a čtvrtý pohled docela nezáživný seriál. Dané místo, dané postavy, dané charaktery, dané mikropříběhy…..nic nového pod sluncem ani jinou hvězdou. Ale kdo vydrží, má šanci, stejně jako já, si na osazenstvo poslední videopůjčovny Blockbuster ve státech zvyknout a dostat společný vztah do bodu „vlastně si nevadíme“. Každopádně ač desátá epizoda vlastně nic neuzavřela (ba naopak), vznik druhé série by pro mne bylo velkým překvapením. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem se na Blockbuster docela těšil. Nechal jsem se totiž nalákat na kombinaci zajímavého prostředí (doufal jsem v další Superstore) a slušného obsazení (Melissa Fumero a Randall Park společně mohli fungovat). O to větší bylo moje zklamání, když pilot nezabodoval. A překvapivě největší zklamání přišlo právě od hlavní dvojice. Ani Timmy a ani Eliza nejsou zajímavé postavy a vůbec jim to nefunguje a bohužel ani jeden z herců není dobře využitý. Vedlejší postavy jsou zajímavější, jenže to nestačí. Navíc třeba takový Percy a jeho vztah s Timmy je snad to nejhorší, co seriál nabídnul. Bohužel zoufale chyběl i vtip. Sérii jsem dokoukal, ale určitě nemám potřebu se prosit o další díly. Bohužel jeden z nejslabších seriálů, co jsem za poslední dobu viděl. Tenhle Blockbuster je prostě na zavření. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele

3/10. Tak nám Netflix zaříznul Blockbuster, opět, že by nějaký fetiš? Další trapný pokus od velkého N o sitcom. Dokoukat těchto 10 epizody bylo fakt utrpení, kromě zajímavého prostředí, tady vůbec nic není. Nejhorší na komedie je, když vás ani jednou nedonuti se pousmát. Jediné co zbývá je zvolání; Blockbuster odpočívej v pokoji, doufám že už navždy. ()

Galerie (232)

Související novinky

Seriál 1899 končí po první řadě

Seriál 1899 končí po první řadě

03.01.2023

Možná až příliš ambiciózní byli tvůrci kultovního seriálu Dark od Netflixu. Jejich novinka 1899 totiž opět vrstvila jednu záhadu za druhou, aniž by to však dělala natolik uspokojivým způsobem, jako… (více)

Reklama

Reklama