foto

Millie Perkins

  • nar. 12.5.1938 (80 let)
    Passaic, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Tenkrát a dnes (TV film)
2005 Yesterday's Dreams
Ztracené město
2001 Woman's a Helluva Thing, A (TV film)
1996 Cela smrti
Ohnivé žně (TV film)
Summer of Ben Tyler, The (TV film)
1995 Vražda v Las Vegas
1994 Midnight Run for Your Life (TV film)
1993 Necronomicon
Vražda nevinných (TV film)
1991 Pistol: The Birth of a Legend
1990 Call Me Anna (TV film)
1988 Broken Angel (TV film)
Spojení dvou měsíců
1987 Slamdance
Strange Voices (TV film)
Wall Street
1986 God, the Universe & Hot Fudge Sundaes (TV film)
Jake Speed
Penalty Phase (TV film)
The Thanksgiving Promise (TV film)
Tváří v tvář smrti
1985 Other Lover, The (TV film)
1984 Anatomy of an Illness (TV film)
Povolení vraždit (TV film)
Shattered Vows (TV film)
1983 Haunting Passion, The (TV film)
Stůl pro pět
1982 Love in the Present Tense (TV film)
1981 A Gun in the House (TV film)
Trouble with Grandpa, The (TV film)
1976 The Witch Who Came from the Sea
1975 Alias Big Cherry
Lady Cocoa
1974 Cockfighter
1968 Wild in the Streets
1966 Jízda v bouři
Střelba
1964 Ensign Pulver
1963 Dulcinea
1961 Ztracená země
1959 Deník Anny Frankové

TV seriály

1998 Možná už zítra (TV seriál)
1990 Elvis (TV seriál)
1985 Léta Páně (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Dokumentární

2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.
2004 Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust
2001 Historie vs. Hollywood (TV seriál)
1993 Warren Oates: Across the Border
1985 George Stevens: A Filmmaker's Journey
1981 Sois belle et tais-toi
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace