foto

Diane Baker

  • nar. 25.2.1938 (79 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Surrogate, The (TV film)
2012 Hemingway a Gellhornová (TV film)
2008 Harrison Montgomery
2005 Keeper: The Legend of Omar Khayyam, The
2003 Vichřice
2002 On the Roof
2000 Harrisonovy květy
Jackie (TV film)
1998 About Sarah (TV film)
1997 Vražda v Bílém domě
1996 Cable Guy
Odvaha pod palbou
1995 Síť
Walton Wedding, A (TV film)
1994 Fiktivní zločiny
1993 Klub šťastných žen
Twenty Bucks
1992 Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem (TV film)
1991 Mlčení jehňátek
Pronásledovaní (TV film)
1990 Closer, The
1987 Little Miss Perfect (TV film)
1984 Zámožná žena (TV film)
1980 Fugitive Family (TV film)
Pilot, The
Second Star to the Right
1978 One of a Kind (TV film)
1976 Bakerův jestřáb
Columbo: Poslední pocta komodorovi (TV film)
1975 Dream Makers, The (TV film)
Last Survivors, The (TV film)
1974 Tree Grows in Brooklyn, A (TV film)
1973 Police Story, The (TV film)
Wheeler and Murdoch (TV film)
1972 Killer by Night (TV film)
Stigma
1971 Congratulations, It's a Boy! (TV film)
Do You Take This Stranger? (TV film)
Little Game, A (TV film)
Sarge (TV film)
1970 Old Man Who Cried Wolf, The (TV film)
1969 D.A.: Murder One (TV film)
Krakatoa, na východ od Jávy
Trial Run (TV film)
1968 The Horse in the Gray Flannel Suit
1966 The Dangerous Days of Kiowa Jones (TV film)
1965 Mirage
1964 Della
Ghost of Sierra de Cobra, The (TV film)
Marnie
Sands of Beersheba
Strait-Jacket
1963 Nine Hours to Rama
Prize, The
Ukradené hodiny
1962 Bitva u Thermopyl
Hemingway's Adventures of a Young Man
1960 Tess of the Storm Country
The Wizard of Baghdad
1959 Cesta do středu Země
Deník Anny Frankové
The Best of Everything

TV seriály

2006 Dr. House (TV seriál)
Tatínkův chlapeček (S02E05)
1995 Crazy Love (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Modrá a šedá (TV seriál)
1973 Here We Go Again (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1972 Norman Corwin Presents (TV seriál)
1959 Buick-Electra Playhouse (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)

Dokumentární

2007 Spine Tingler! The William Castle Story
2002 Battle-Axe: The Making of 'Strait-Jacket'
Intimate Portrait: Kellie Martin (TV film)
Joan Crawford: The Ultimate Movie Star (TV film)
2001 Inside the Labyrinth: The Making of 'The Silence of the Lambs'

TV pořady

1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace