foto

Charles Brauer

  • nar. 3.7.1935 (83 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Katie Fforde: Trable s mámou (TV film)
2017 Das letzte Mahl
2016 Der Bulle und das Landei – Goldrausch (TV film)
Zorn – Wie sie töten (TV film)
2015 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Montenegro (TV film)
2014 Wie aus der Ferne
2013 Nur mit euch! (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Tödliche Bescherung (TV film)
2011 V řece života (TV film)
2010 Echte Wiener 2 - Die Deppat'n und die Gspritzt'n
Nečekaná naděje (TV film)
2008 Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
Nečekaný záskok (TV film)
Utta Danella: Tajemství naší lásky (TV film)
2007 Liebe ist das schönste Geschenk (TV film)
2006 Der See der Träume (TV film)
2005 Nad oblaky (TV film)
2004 Lotti auf der Flucht (TV film)
Láska je lék (TV film)
2002 Unser Papa - das Genie (TV film)
2001 Tatort - Tod vor Scharhörn (TV film)
2000 Když děda miloval Ritu Hayworthovou
Tatort - Blaues Blut (TV film)
Tatort - Der schwarze Skorpion (TV film)
Tatort - Rattenlinie (TV film)
1999 Strach v mém srdci (TV film)
Tatort - Der Duft des Geldes (TV film)
Tatort - Habgier (TV film)
Tatort - Traumhaus (TV film)
1998 Tatort - Arme Püppi (TV film)
Tatort - Schüsse auf der Autobahn (TV film)
1997 Tatort - Ausgespielt (TV film)
Tatort - Mord hinterm Deich (TV film)
Tatort - Undercover-Camping (TV film)
1996 Tatort - Fetischzauber (TV film)
Tatort - Lockvögel (TV film)
Tatort - Parteifreunde (TV film)
Tatort - Tod auf Neuwerk (TV film)
Willi und die Windzors (TV film)
1995 Tatort - Der König kehrt zurück (TV film)
Tatort - Tod eines Polizisten (TV film)
Tatort - Tödliche Freundschaft (TV film)
1994 Tatort - Ein Wodka zuviel (TV film)
Tatort - Singvogel (TV film)
1993 Tatort - Amoklauf (TV film)
Tatort - Um Haus und Hof (TV film)
1992 Místo činu - Stoeverův případ (TV film)
Tatort - Blindekuh (TV film)
Tatort - Experiment (TV film)
1991 Místo činu - Finále v Rothenbaumu (TV film)
Místo činu - Smrt mladé dívky (TV film)
1990 Tatort - Lauf eines Todes (TV film)
Tatort - Zeitzünder (TV film)
1989 Affäre Nachtfrost (TV film)
Atem, Der
Tatort - Armer Nanosh (TV film)
Tatort - Schmutzarbeit (TV film)
Tiger, Löwe, Panther (TV film)
1988 Affaire Nachtfrost (TV film)
Dortmunder Roulette (TV film)
Tatort - Pleitegeier (TV film)
Tatort - Spuk aus der Eiszeit (TV film)
1987 Místo činu - Plni nenávisti (TV film)
Místo činu - Smrt v pavilonu slonů (TV film)
Tatort - Zahn um Zahn (TV film)
1986 Die zwei Gesichter des Januar
Rosa Luxemburg
Tatort - Leiche im Keller (TV film)
Tatort - Tod auf Eis (TV film)
Zerbrochene Brücken (TV film)
1985 Wallenberg: A Hero's Story (TV film)
Zub za zub
1984 Frau ohne Körper und der Projektionist, Die
1982 Neonstadt
Schlaflose Tage (TV film)
Zweite Gesicht, Das
1981 Místo činu - Přeběhlík (TV film)
Nächtliches Gespräch mit einem verachteten Menschen (TV film)
Zug nach Manhattan, Ein (TV film)
1980 Sierra Madre (TV film)
1979 Drei Freundinnen (TV film)
Kostbare Gast, Der
1977 Generale - Anatomie der Marneschlacht (TV film)
1974 Die Verrohung des Franz Blum
Jungfrau von Orleans, Die (TV film)
Kein Grund zur Unruhe (TV film)
1972 Der Stoff, aus dem die Träume sind
Doppelspiel in Paris - Zeugenberichte aus dem gefährlichen Leben der Mathilde Carré (TV film)
Gewissensentscheidung (TV film)
1971 Kein Geldschrank geht von selber auf - Die Eddie-Chapman-Story (TV film)
1970 Friedrich III. '...gestorben als Kaiser' (TV film)
1969 Die Räuber (divadelní záznam)
Nennen Sie mich Alex (TV film)
1968 Affäre Dreyfuss (TV film)
1965 Chinesische Mauer, Die (TV film)
1964 Der eingebildete Kranke (divadelní záznam)
Don Gil von den grünen Hosen (TV film)
1962 Annoncentheater - Ein Abendprogramm des deutschen Fernsehens im Jahre 1776 (TV film)
Walzer der Toreros, Der (TV film)
1961 Am Abend ins Odeon (TV film)
Ein Außenseiter (TV film)
1959 Mann, der sich verkaufte, Der
1958 Ist Mama nicht fabelhaft?
1957 Helden (TV film)
1955 Alibi
Reifende Jugend
1953 Johannes Kreisler, des Kapellmeisters musikalische Leiden. (TV film)
1952 Der Kampf der Tertia
1948 Und wieder 48
1946 Irgendwo in Berlin

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
2007 Lutter (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Samt und Seide (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Abenteuer Airport (TV seriál)
Tassilo - Ein Fall für sich (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Spielergeschichten (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál) - vyp.
Sterbehilfe (S01E05) - vyp.
Mustan Lohikäärmeen salaisuus (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Millionen-Coup, Der (TV seriál)
1983 Köberle kommt (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1976 Geburtstage (TV seriál)
1974 Aus Liebe zum Sport (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Eine geschiedene Frau (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1965 Intercontinental-Express (TV seriál)
1954 Unsere Nachbarn heute abend - Familie Schölermann (TV seriál)

Dokumentární

1997 Das Phantom von Bonn

Host

TV pořady

1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1992 Spurlos (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1961 Schlager von morgen? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace