foto

John Strickland

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Slečna Marplová: Tajemství Chimneys (TV film)
2007 Diana: Poslední cesta (TV film)
2006 Projekt Andromeda (TV film)
The Family Man (TV film)
2003 Planman, The (TV film)
2001 Murphyho zákon (TV film)
1999 G:MT Greenwich Mean Time
1996 Bill: Target, The
1995 I'll Be Watching You (TV film)
1994 Důvěra (TV film)
Milner (TV film)
1992 Hlavní podezřelý: Neviňátka (TV film)

TV seriály

2017 Line of Duty (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (4)
2016 In Plain Sight (TV seriál)
Line of Duty (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
2015 X-company (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
Jako prostý člověk (S02E02)
Drž se svých přátel (S02E01)
2014 Undeniable (TV seriál)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Hercule Poirot (TV seriál)
Sloni mají paměť (S13E01)
2012 Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2011 Bedlam (TV seriál)
2007 Velká láska (TV seriál)
V úzkých (S02E09)
2005 Slečna Marplová (TV seriál)
Ohlášená vražda (S01E04)
2003 Trust (TV seriál)
2001 Perfect (TV seriál)
Rebel Heart (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
1998 Undercover Heart (TV seriál)
1997 Plotlands (TV seriál)
Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
1995 Ghosts (TV seriál)
1992 Maigret (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace