foto

Richard Cawthorne

  • nar. 3.12.1976 (42 let)
    Hong Kong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Last Full Measure
2016 The Death and Life of Otto Bloom
2012 10 Terrorists
2010 Tethered
2007 Hukot
2003 Razor Eaters
The Rouseabout (studentský film)
2001 Halifaxová, soudní psychiatr - Polibek škorpiona (TV film)
Sparky D Comes to Town (TV film)
The Heisenberg Principle
2000 Wild Mouse

TV seriály

2016 Jack Irish (TV seriál)
Vlčí Zátoka (TV seriál)
Salt Lake (S01E03)
Kutyukutyu (S01E02)
2015 Catching Milat (TV seriál)
2014 Fat Tony & Co (TV seriál)
2013 Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Cooks a Goose (S06E08)
Squizzy Takes Charge (S06E03)
Squizzy Puts One Over (S06E02)
další epizody (4)
2012 Australia on Trial (TV seriál)
Bikie Wars: Brothers in Arms (TV seriál)
Straits, The (TV seriál)
2010 Čas zabíjet (TV seriál)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 14 (S02E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace