foto

Richard Cawthorne

  • nar. 3.12.1976 (43 let)
    Hongkong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nejvyšší pocta
2018 Upgrade
2016 The Death and Life of Otto Bloom
2012 10 Terrorists
2010 Tethered
2007 Hukot
2003 Razor Eaters
The Rouseabout (studentský film)
2001 Sparky D Comes to Town (TV film)
The Heisenberg Principle
2000 Wild Mouse

TV seriály

2019 Zádrhel (TV seriál)
Požár (S03E06)
Poprvé (S03E03)
2017 Případy doktora Bleika (TV seriál)
All She Leaves Behind (S05E04)
2016 Jack Irish (TV seriál)
Vlčí Zátoka (TV seriál)
Salt Lake (S01E03)
Kutyukutyu (S01E02)
2015 Catching Milat (TV seriál)
2014 Fat Tony & Co (TV seriál)
2013 Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Cooks a Goose (S06E08)
Squizzy Takes Charge (S06E03)
Squizzy Puts One Over (S06E02)
další epizody (4)
2012 Australia on Trial (TV seriál)
Bikie Wars: Brothers in Arms (TV seriál)
Straits, The (TV seriál)
2011 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2010 Čas zabíjet (TV seriál)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 14 (S02E14)
2001 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Polibek škorpiona (E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky