foto

Paul Dobson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Norm of the North: Family Vacation
2015 Mune - Strážce měsíce
2013 Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Hrozba Sithů
2011 Thor: Příběhy z Asgardu
Underworld: Endless War
2010 Marvel Super Heroes 4D
2009 Jahůdka: Vodní kalamita
2005 Bionicle 3: Pavučina stínů
2004 Bionicle 2: Legenda Metru Nui
2003 G.I.Joe: Spy Troops the Movie (TV film)
Go-Bots
2001 ReBoot: Daemon Rising (TV film)
ReBoot: My Two Bobs (TV film)
Vánoční dobrodružství
1999 Le Château des singes
1998 King Kong
1996 Galaxy Express 999
Tale of Two Kitties, A
1992 Lookin' Good
1987 Grey: Digital Target

TV seriály

2019 Ninjago (TV seriál)
2017 Dynotrax Turbo (TV seriál)
Tarzan and Jane (TV seriál)
2015 Dynotrax (TV seriál)
Star Wars: Příběhy Droidů (TV seriál)
2012 Ninjago (TV seriál)
Vzestup hadů (S01E03)
2011 Superbook (TV seriál)
2009 Jahůdka: Dobrodružství z Bobulkova (TV seriál)
2007 Král džungle (TV seriál)
2006 Fantastic Four (TV seriál)
2005 Alien Racers (TV seriál)
Transformers Cybertron (TV seriál)
2004 Transformers: Energon (TV seriál)
2003 Transformers: Armada (TV seriál)
2002 He-Man and the Masters of the Universe (TV seriál)
2001 Snadný cíl (TV seriál)
Ultimate Book of Spells (TV seriál)
2000 Aaagh! It's the Mr. Hell Show! (TV seriál)
Kong (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
1999 Beast Machines: Transformers (TV seriál)
1998 Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
Shadow Raiders (TV seriál)
1995 G.I. Joe Extreme (TV seriál)
Sky Surfer Strike Force (TV seriál)
Street Fighter: The Animated Series (TV seriál)
1994 Reboot (TV seriál)
Where on Earth Is Carmen Sandiego? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky