Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendární hrdinové BIONICLE uvízli v pavučině klamu, intrik a zrady v dalším pokračování BIONICLE 3: Pavučina stínů. Dosud nejakčnější počítačově animovaný film odhalí ještě více záhad z hlubin světa BIONICLE a hrdinové Toa se budou muset postavit zvela novým protivníkům. Poslední povinnost, kterou musí šest hrdinů Toa splnit před tím, než si vystaví vlastní domov na ostrově Mata Nui, je zavede zpět do slavného města Metru Nui. Město je však zahalené stínem a zamořené zlověstným hejnem pavouků Visoraků. Záhadně přeměněni na stvoření známé jako Toa Hordika si hrdinové Toa uvědomí, že jejich misse na záchranu Matoranů, obležených temnými silami, nebude jednoduchou záležitostí. Jedovatí nepřátelé, neobvyklí přátelé a impozantní akce a triumfy jsou neodmyslitelnou součástí zcela nového dobrodružství BIONICLE 3: Pavučina stínů, které skrývá odhalení, proč budoucí generace Maroranů vítá hrdiny Toa jako největší hrdiny všech dob! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Uzavření Bionicle trilogie je pravda kvalitnějším dílkem, než strašný druhý díl, ale ne o mnoho. Děj se vlastně odehrává pár okamžiků před koncem druhého dílu, ale nepřináší nic převratného nebo nového. Boj Toa s nějakými padouchy, jestli se to tak dá nazvat, ale nic víc a nic míň. Vykreslení mytických postav, tak jak je představilo LEGO komerčně je v tomto filmu nanejvýš směšné a celé dílko vůbec nepůsobí nijak epicky a to si myslím, že by slavné LEGO Bionicle aspoň trochu působit mohlo. Animace je stále ta samá, co v předchozích dílech, takže příšerná a celé je to vlastně o ničem. Akce na nic, hudba na nic, děj na nic. Ale prostě to bylo lepší než dvojka. Ale velkým plusem je, že tvůrci s tímto filmem neotravovali lidi v kinech. Takže 2 hvězdy. Ale jak říkám, všechny Bionicle filmy měli vypadat alespoň tak, jako komerční spoty LEGA. ()

Darren98 

všechny recenze uživatele

Navzdory nejprázdnějšímu ději s čtyřmi velmi upozaděnými charaktery okouzluje poměrně strašidelnější pohádka nejkvalitnější hudební stránkou Bionicle ságy. A i když Hordika ark působí krapet zbytečně, tak pouť za slzami dosahujícími nebe a souboj dvou přátel ve stylu Star Wars (kdyby Anakin byl ten sympatičtější) za minimálně jedno zhlédnutí stojí. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Poslední díl původní trilogie navazuje přesně tam, kde druhý díl skončil. Tedy návratem hlavní šestice hrdinů Toa zpět do Metru Nui a zachránit zbytek zajatých Matoranů. Příběhově film nepřináší nic nového, pořád se jedná o stejný koncept boje dobrých hrdinů Toa se zlými nepřáteli. Oproti předchozímu dílu přibilo nových záporných postav a celkově dost nových robotů. Jmenovitě například skvělá Roodaka, armáda Visoraků, Keetongu či trochu nudný Sidorak. Ti všichni opět zachraňují zcela nudný a nezáživný děj. Animace je opět strašná, na tu dobu již mohla být daleko lepší. Bionicle 3: Pavučina stínů bych hodnotil asi stejně, jako díl druhý, protože je v něčem horší, v něčem lepší a celkově je kvalitativně víceméně stejný. 4/10. ()

Kamzicky 

všechny recenze uživatele

Typická návaznost na starý příběh kdo ho zná.Sem tam se děj trochu zadrhává ale skrz chování(přátelství, čest, úcta...) je tento díl o něco málo lepší než druhý ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

47% / Když si vzpomenu na dětství tak jsem tento film zrovna moc rád neměl, tak nějak hlavně kvůli temnější atmosféře, která mi dnes připadá skoro směšná. Jedinou výraznější změnou oproti minulé a z velké části nudné dvojce je pouze mírně obsáhlejší děj, který stejně moc nenadchne a stejně jako u již zmíněné dvojky také hrozí unudění k smrti, ještě bych dodal, že zde mi to opravdu hodně připadalo jako bych koukal na reklamu a ne na animák. ()

Reklama

Reklama