foto

Geraldine Brooks

  • nar. 29.10.1925
    New York City, New York, USA
  • zem. 19.7.1977 (51 let)
    Riverhead, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Mr. Ricco
1972 The Bull of the West (TV film) - a.z.
1967 Ironside (TV film)
1966 Johnny Tiger
1957 Street of Sinners
1952 The Green Glove
1950 Vulcano
1949 Challenge to Lassie
Ho sognato il paradiso
Lehkovážný okamžik
The Younger Brothers
1948 An Act of Murder
Embraceable You
1947 Cry Wolf
Posedlá

TV seriály

1976 Dumplings, The (TV seriál)
Executive Suite (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Faraday and Company (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Woman with a Past (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Broadway Television Theatre (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
The Magnavox Theatre (TV seriál)
1949 The Silver Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace