foto

Petr Šimčák

  • nar. 4.7.2001 (16 let)
    Brno, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Der Puppenspieler (TV film)
2016 Hlas pro římského krále (TV film)
Strašidla
2015 Die Himmelsleiter (TV film)
Správnej dres (TV film)
2014 Pojedeme k moři

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Staré dluhy (E06)
Evička (E05)
Rodokaps (E03)
další epizody (4)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Výběrové řízení (S01E08)
Tannbach (TV seriál)
2014 Bez hranic (TV seriál)
Home Is Where the Heart Is (S02E05)

Dokumentární

2014 S Jirkou Mádlem k moři (TV film)

TV pořady

2015 Ceny české filmové kritiky 2014 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace